Camilla Kuhn
© Foto: Maja Hattvang

Camilla Kuhn

Forfatter og illustratør Camilla Kuhn (f.1975) har laget mange spennende og morsomme bøker for barn. Kuhn vokste opp på Rykkinn og Bærums Verk. Hun studerte to år ved Oslo tegne- og maleskole og siden grafisk design ved Central Saint Martins College of Art and Design i London. Hun har særlig arbeidet med billedbøker og lettlestbøker. Bøkene er oversatt til en rekke språk.

Titler i salg

Viser 1 - 19 av 19

Anmeldelser

"Kuhn har et herlig blikk på menneskene hun tegner [...] Kuhn kan kunsten med å forstørre opp, kjøre overdrevne nærbilder og uten blygsel kutte billedflaten. Resultatet er morsomme bilder der frøken er redusert til et par bukseben, for i neste bilde å fremstå som et slemt monster som ikke blir ferdig med å forelese om skjelettets fortreffelighet. Kuhns tegninger og tekst følger nærmest et barns fantasifulle tankegang; fullt frislipp på ulike innfall. En bok med boblende engasjement og temperatur."

Gunhild Eia Ryvarden, NumerSamira og skjelettene

"Dette er en morsom bok for dem som akkurat har lært seg å lese. Bare store bokstaver og kun en setning pr. side."

Anine B. Edvardsen, bibliotekar , Østlands-postenLøveunge - Ryddetid

"Fantastisk og absurd (...) Dette er en skatt for barn og voksne som liker tullete humor. Jeg innrømmer med lett hjerte at jeg faller for den solskinnende, blide, enkle streken, så full av varme og skjelmsk humor.(...) dopapiret er et svært godt eksempel på den fascinerende og tredimensjonale teknikken Kuhn bruker. Og oppå papiret sitter ei flue som er noe av det reddeste jeg noen gang har sett, litt halvdruknet, med store skremte øyne og hengende vinger. Helt nydelig. Andre illustrasjonshøydepunkt i boka er ku hengende etter hornet i et tre og Jon skviset i senga under juret til ei ku. Ubetalelig. Språket er enkelt, men rytmisk og poetisk. Nøkternheten og sakligheten i ordene er en stilig kontrast til de elleville tegningene."

Ingeborg Marie Jensen, Stavanger AftenbladMin første leseløve - Jon og flua

"Enkel og morsom bok om løse tenner i Løveunge-serien. Bøkene i denne serien har store bokstaver og kun én setning per side. Passer bra til den første lesetreningen."

Kine Gokstad, Østlands-Posten, spalten Les da velLøveunge - Løs tann

"Utrolig morsom Leseløvebok for deg som har lært å lese."

Bibliotekar Stine Aske i spalte "Les da vel", ØstlandspostenMin første leseløve - Jon og flua