Arne Berggren

Arne Berggren

Omtale

(f. 1960) debuterte med en novellesamling for ungdom i 1991. Han har siden skrevet en rekke bøker for voksne, barn og ungdom, mange av dem utgitt i en rekke land. Berggren skriver også teater, film og for tv, og har også en bakgrunn som musiker og komponist. Han har mottatt flere priser i inn- og utland for sine bøker.

Anmeldelser
"Jeg likte boka for den var morsom og veldig spennende. Jeg tror boka heter «Ferieplageren» fordi foreldrene hans plaget ham i ferien. Boka passer for barn som er 7 år og eldre."
Dina Hegesdatter Jakobsen (8), Foreldre & Barn, JuniortipsetFerieplageren
Bibliografi

2018 - Rekyl - Norges farligste mann?

2018 - Rekyl - Fra luksusfellen til forbryterjakt

2018 - Rekyl - Baneheia og justismord

2018 - Rekyl - Som en russisk roman

2018 - Rekyl - Alle politigubbene

2018 - Rekyl - Gentlemannstyven

2015 - Ferieplageren

2015 - Biene

2011 - Ferieplageren

2004 - Torsketryne

2004 - Di første leseløve

2003 - Biene

2001 - Bobben - igjen!

1999 - Bobben