Annicken R. Day
© Foto: Horacio Aboroa

Annicken R. Day

Annicken R. Day er norsk gründer og daglig leder av Corporate Spring, som hjelper flere av verdens ledende selskaper med å bygge gode bedriftskulturer. Som tidligere kulturdirektør i Tandberg og Cisco, internasjonal foredragsholder, skribent og rådgiver for en rekke globale selskaper, inspirerer hun ledere over hele verden til nye måter å tenke, jobbe og lede på.

Annicken R. Day er oppvokst i Rælingen utenfor Oslo, men bor i dag i Los Angeles, hvor også hennes datter bor. Øya Kaua’i på Hawaii er et av hennes favorittsteder på jord.

Fly, sommerfugl, som først ble gitt ut i USA høsten 2019, er Annickens debutroman. Den favner både hennes livs-, ledelses- og businessfilosofi – og er inspirert av mange virkelige hendelser. Hun skriver nå på sin andre roman.

Les mer på www.annickenday.com

Anmeldelser

«En veldig søt og sjarmerende historie som også har en fin dose med romantikk. (...) Denne anbefaler jeg gjerne videre.»

«Historien gir rom til å drømme seg litt vekk fra en masete hverdag, og jeg kjenner at noen uker på Hawaii, det kunne jeg godt ha tenkt meg! Lettlest historie med et fint og flytende språk.»

Anne Lise Johannessen, Hverdagsnett.noFly, sommerfugl