Annicken R. Day
© Foto: Horacio Aboroa

Annicken R. Day

Norske Annicken R. Day har i over 20 år jobbet i næringslivet, blant annet som direktør for bedriftskultur i norske Tandberg og amerikanske Cisco. Siden 2012 har hun drevet sitt eget selskap, Corporate Spring, der hun og hennes team hjelper ledere og team over hele verden med å bygge gode arbeidsplasser og engasjerte bedriftskulturer. Hun er også en globalt etterspurt foredragsholder, skriver artikler for Huffington Post og Business Insider og er medforfatter av boken Creative Superpowers.

Høsten 2019 ga hun ut sin første roman Fly, Butterfly i USA, en historie som på mange måter reflekterer Annickens egne erfaringer, livsfilosofi og personlige valg: å velge hjerte fremfor hode, tillit fremfor frykt og ha mot til å leve sitt liv på egne premisser. Boken ble skrevet og utgitt på engelsk, og er senere oversatt til norsk.

Når Annicken ikke er på reise, deler hun tiden sin mellom Norge og California, der hennes datter Matilde bor.

Anmeldelser

«En veldig søt og sjarmerende historie som også har en fin dose med romantikk. (...) Denne anbefaler jeg gjerne videre.»

«Historien gir rom til å drømme seg litt vekk fra en masete hverdag, og jeg kjenner at noen uker på Hawaii, det kunne jeg godt ha tenkt meg! Lettlest historie med et fint og flytende språk.»
Anne Lise Johannessen, Hverdagsnett.noFly, sommerfugl