Andreas Veie-Rosvoll
© Foto: Anna-Julia Granberg/Blunderbuss

Andreas Veie-Rosvoll

Andreas Veie-Rosvoll (f. 1990) er født og oppvokst i Bærum. Han har en bachelor i Tekst & Skribent fra Westerdals. Han har også brukt godt over halvparten av livet sitt som frontmann i håpløse rockeband som Beard Valley og The Moonside Theatre. I dag jobber han som podcastprodusent i Oslo og bor utenfor Sandvika med samboer og to små barn.

Bibliografi

2021 - Tonefall

2020 - Svartelista - Episode 19 - The Black Dahlia

2020 - Svartelista - Episode 18 - Phil Spector

2020 - Svartelista - Episode 17 - Budd Dwyer

2020 - Svartelista - Episode 14 - D.B. Cooper

2020 - Svartelista - Episode 16 - Rodney King og 1992-opptøyene

2020 - Svartelista - Episode 15 - Pornokongen og Wonderland-drapene

2019 - Svartelista - Episode 6 - Doktor H. H. Holmes

2019 - Svartelista - Episode 13 - David & Catherine Birnie

2019 - Svartelista - Episode 12 - Brabant-morderne

2019 - Svartelista - Episode 8 - Zebra

2019 - Svartelista - Episode 7 - Zodiac-morderen

2019 - Svartelista - Episode 9 - Golden State Killer

2019 - Svartelista - Episode 10 - Unabomberen, del 1

2019 - Svartelista - Episode 11 - Unabomberen, del 2

2017 - Svartelista - Episode 2 - Belle Gunness

2017 - Svartelista - Episode 5 - Varulven fra Hannover

2017 - Svartelista - Episode 4 - Lasermannen

2017 - Svartelista - Episode 1 - Slakteren fra Plainfield

2017 - Svartelista - Episode 3 - The Chicago Ripper Crew