Anders Heger

Anders Heger

Anders Heger (f. 1956) er forlegger, spaltist og forfatter. Han har skrevet en lang rekke bøker, både for voksne og barn. Best kjent er han for forfatterbiografien Mykle. Et diktet liv som innbrakte ham Brageprisen i 1999.

Anmeldelser

««Kjell Aukrusts verden» fortjener betegnelsen «praktverk»

Geir Rakvaag, DagsavisenKjell Aukrusts verden

Bibliografi

2020 - Kjell Aukrusts verden

2019 - Smilefjes

2016 - Hva jeg lærte i epletønna

2012 - Egner

2002 - Bruddet

2000 - Fathimas hemmelighet

2000 - Farlig jakt

2000 - Falsk sol

1999 - Freddrik

1996 - Herr khabel og gravemaskinen

1994 - Drømmesykkel

1990 - Fanget Jan og fathima 3