Laster...
Logg inn
Du har ingen produkter i handlekurven
«Hjemmelaget kinesisk» er en bok du ikke visste du hadde bruk for, før du hadde lest den.«Kinesisk festfyrverkeri fra kjøkkenet»Les mer– Bergens TidendeHjemmelaget kinesisk, 2024https://www.bt.no/kultur/anmeldelser/i/vgm5dX/banzha-michelle-zhao-har-skrevet-kokeboken-hjemmelaget-kinesisk-som-faar-seks-hjerter-i-bergens-tidendes-bokanmeldelse, 29.04.2024
«Hjemmelaget kinesisk» er en bok du ikke visste du hadde bruk for, før du hadde lest den.
«Kinesisk festfyrverkeri fra kjøkkenet»
– Bergens Tidende
«Dette er en skikkelig smaksbombe av en «reisekokebok» som flommer over av gode smaker, kulinarisk historie og forståelige oppskrifter.»«(...) resultatet er en fargerik kokebok og suveren guide til autentiske retter som kan gjenskapes på ethvert norsk kjøkken.»Les mer– Vagabond Reiselyst (utgave 3 2024)Hjemmelaget kinesisk, 2024
«Dette er en skikkelig smaksbombe av en «reisekokebok» som flommer over av gode smaker, kulinarisk historie og forståelige oppskrifter.»
«(...) resultatet er en fargerik kokebok og suveren guide til autentiske retter som kan gjenskapes på ethvert norsk kjøkken.»
– Vagabond Reiselyst (utgave 3 2024)
Du finner ikke en kokebok med lettere, bedre og mer autentiske retter enn denne – jeg har smakt dem alle!Les mer– .Hjemmelaget kinesisk, 2024
Du finner ikke en kokebok med lettere, bedre og mer autentiske retter enn denne – jeg har smakt dem alle!
– .