"Lindberg får deg til å tenke gjennom følelser til mat og næring: Når er det lurt å handle mat; planlegging; hvilke matvarer bør du ha i kjøkkenet ditt; positive følelser rundt tilberedning og spising, at det ikke er lurt å spise på autopilot, men kjenne på følelsen av å være sulten og mett; spise i ro uten TV, uten mye konversasjon, uten aviser og bøker. Teksten er flott illustrert og lettlest. Spesielt er siste 2/3 av boken flott og fylt med 80 illustrerte oppskrifter fordelt på frokost, lunsj, middag, kaffekos og dessert. Boken er for allmennheten, men behandlere kan også få tips til bruk i egen pasientkonsultasjon. Forfatteren sier at han selv bruker teknikker herfra i egen praksis."
"Han skriver så inspirerende både om hvorfor og hvordan at jeg gikk hundre prosent inn for oppgaven under måltidene i to døgn, gikk ned en kilo, kjente fred og tilfredshet, akkurat etter oppskriften. Så ble det fullmåne, stress, for mange gjøremål, for mye uro, og jeg mister grepet. Men jeg er ikke i tvil om at han har rett: Det er bare å fortsette, øvelse gjør mester, og etter et visst antall dager (var det 60?), er den nye vanen innarbeidet, og dette gjelder selv om man snublet og falt av lasset flere ganger underveis."
"Etter å lest den greske legens tanker om tilstedeværelse og mat, blir middagen servert vekk fra TV’en, og med mer fokus på mat, og dagen som har vært. Boken er superfin, med en avslappet tone og fristende bilder."
"Wow. Kjørte spekeskinkeoppskriften med nypotet, gressløk, løpstikke (og, må jeg innrømme, litt reddik). Fy flate så godt, og så enkelt. Perfekt sommermat!"