Laster...
Laster...
Denne boken gir deg enkle og gode tips til hvordan du kan lage næringsrike og spennende matpakker til barna. Boken er oversiktlig delt opp i kategoriene forberedelser, lunsjbokser, søndagsbaking og tilbehør. Forfatterne Siv Eide og Kjersti Brinch Lund har fått med seg en ernæringsfysiolog til å kvalitetssikre innholdet og oppskriftene, og det synes! Det er lagt tydelig vekt på gode råvarer og sammensetningen av næringsstoffer i matpakkene. Brødskiva har også fått konkurranse fra pannekaker, pizzasnurrer, wraps og muffins. Oppskriftene er varierte og enkle, og forfatterne lover at vi ikke skal bruke mer enn 10 minutter ekstra på disse lunsjboksene. Med hver lunsjboks følger nyttige tips, som bl.a. forslag til endringer i oppskriften, begrunnelse for valg av råvarer osv.
Denne kan vi trygt anbefale til alle som lager matpakker.– Wanda Widerøe, Ren mat
Matboks, 2014
– Vibeke Klemetsen, http://vibekeklemetsen.wordpress.com/Matboks, 2014"En bok proppet full av råd og oppskrifter til å lage mange spennende lunsjbokser! Gleder meg til å teste den ut; nå kan hverdagen bare komme!!"
– Vibeke Klemetsen, http://vibekeklemetsen.wordpress.com/Lunsjboks, 2012"En bok proppet full av råd og oppskrifter til å lage mange spennende lunsjbokser! Gleder meg til å teste den ut; nå kan hverdagen bare komme!!"
Denne boken gir deg enkle og gode tips til hvordan du kan lage næringsrike og spennende matpakker til barna. Boken er oversiktlig delt opp i kategoriene forberedelser, lunsjbokser, søndagsbaking og tilbehør. Forfatterne Siv Eide og Kjersti Brinch Lund har fått med seg en ernæringsfysiolog til å kvalitetssikre innholdet og oppskriftene, og det synes! Det er lagt tydelig vekt på gode råvarer og sammensetningen av næringsstoffer i matpakkene. Brødskiva har også fått konkurranse fra pannekaker, pizzasnurrer, wraps og muffins. Oppskriftene er varierte og enkle, og forfatterne lover at vi ikke skal bruke mer enn 10 minutter ekstra på disse lunsjboksene. Med hver lunsjboks følger nyttige tips, som bl.a. forslag til endringer i oppskriften, begrunnelse for valg av råvarer osv.
Denne kan vi trygt anbefale til alle som lager matpakker.– Wanda Widerøe, Ren mat
Lunsjboks, 2012