Meny

Handlekurv

Zoo Europa: Oppfølgeren til tidenes beste roman «Mengele Zoo»

Gert Nygårdshaug har i sitt omfangsrike forfatterskap tatt opp aktuelle samfunnsspørsmål. I 2007 ble Mengele Zoo kåret til «Tidenes beste norske roman». (Foto: Fredrik Arff)

Heltene fra Gert Nygårdshaugs Mino-bøker samles i storverket Zoo Europa.

Mengele Zoo var den første av til nå fire bøker i Mino-serien. Den ble Gert Nygårdshaugs store gjennombrudd.  I 2007 ble Mengele Zoo kåret til «Tidenes beste norske roman», og den har solgt over 250 000 eksemplarer. Nå er altså Nygårdshaug klar med Zoo Europa som setter punktum for serien. Heltene fra Gert Nygårdshaugs Mino-bøker samles i storverket Zoo Europa.

Resten av Mino-serien, Himmelblomsttreet, Afrodites basseng og Chimera fikk også svært god mottakelse og til sammen har de solgt over 200 000 eksemplarer.

Les mer om Gert Nygårdshaug her!

Heltene fra Gert Nygårdshaugs Mino-bøker samles i storverket Zoo Europa. Her flettes deres skjebner sammen i en forrykende og tankevekkende roman. De fire heltene må manøvrere seg i en verden ødelagt av borgerkriger, flyktningestrømminger, økologiske kriser og stigende fundamentalisme. Spennende og brennaktuelt, som alltid fra Gert Nygårdshaug.