ZombieLars - Bok 4 (Innbundet)

Tegneseriebok

Serie: ZombieLars 4

Forfatter:

og

Kim W. Andersson (Illustratør) Michelle Madsen (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 76
Illustratør: Andersson, Kim W. og Madsen, Michelle
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 4
ISBN/EAN: 9788202627904
Kategori: Romaner for barn og Tegneserier og grafiske romaner
Alder: 9 - 12
Omtale ZombieLars - Bok 4
ZombieLars er en tegneserie basert på den populære TV-serien av Thomas Seeberg Torjussen og Gisle Halvorsen fra NRK Super. Serien vant Gullruten i 2019.

Hva skjer når frykten brer seg blant de fremmede i Bekkebakken?

Det sies at Fremmedlegionen, motstandsbevegelse som jobber mot FMAF, verver fremmede barn som spioner. Lars og gjengen blir forsøkt vervet, men når ikke Robert får være med, fordi han ikke er fremmed, trekker de seg. Men nå vet de i alle fall at det finnes flere der ute som er på deres side.
Situasjonen spisser seg til i Bekkebakken, og når FMAF vinner valget, blir det farlig for Lars. Det blir slett ikke bedre av at fremmedelskerne forsøker å hjelpe ham. Annas foreldre ber dem om å ikke treffes på en stund, de er redde for Annas trygghet. Men Anna velger Lars …

ZombieLars – Bok 4 er basert på andre del av sesong 2.

Til toppen

Flere bøker av Gisle Halvorsen og Thomas Seeberg Torjussen:

Om forfatter
Gisle Halvorsen er født i 1973. Han er manusforfatter, produsent og regissør, og jobber for tiden i NRK Super. Han regisserte begge sesongene av musikal/dramaserien "AF1", som vant Gullruten for «Årets Nyskapning» i 2009. Halvorsen har også regissert TV-serien "MK-X", som ble nominert for iEmmy Kids. I tillegg har han produsert tre sesonger og regissert to av sesongene av serien "Alle sammen sammen". Halvorsen var sist serieskaper og produsent på TV-serien "ZombieLars" som vant Gullruten for "Beste barne- og ungdomsprogram" i 2019, samt flere internasjonale priser, deriblant Rose Dór i 2019 og Prix de Jeunesse 2018.
Thomas Seeberg Torjussen (f. 1974) jobber som manusforfatter og regissør for film, TV og teater. Han står blant annet bak spillefilmen "Sønner" (manus) og den Emmynominerte TV-serien "Koselig med peis" (manus og regi) som vant Gullruten for beste TV-drama, beste manus, og beste regi i 2011. Han har i tillegg skrevet og regissert teaterstykket «Endelig skjer det noe» for Nationaltheatrets Torshovscene, samt flere episoder av "Helt Perfekt" på TVNorge. I 2015 mottok han Gullruten for beste regi for sine episoder av NRK-serien "Kampen For tilværelsen". Torjussens siste produksjon er TV-serien "ZombieLars" som vant gullruten for beste barne og ungdomsprogram i 2019, samt flere internasjonale priser, deriblant Rose D'or i 2019 og Prix de Jeunesse 2018. "ZombieLars" blir for tiden vist i en rekke land, deriblant Frankrike og Spania.
Bøker i serien