ZombieLars - Bok 3 (Innbundet)

Tegneseriebok

Serie: ZombieLars 3

Forfatter:

og

Kim W. Andersson (Illustratør) Michelle Madsen (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 72
Illustratør: Andersson, Kim W. og Madsen, Michelle
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202627898
Kategori: Romaner for barn og Tegneserier og grafiske romaner
Alder: 9 - 12
Omtale ZombieLars - Bok 3
ZombieLars er en tegneserie basert på den populære TV-serien av Thomas Seeberg Torjussen og Gisle Halvorsen fra NRK Super. Serien vant Gullruten i 2019.

Hva skjer med de som er annerledes når fremmedfrykten vokser seg sterkere?

Folkeaksjonen Mot Alt Fremmed får stadig større makt, og «Like barn leker best» er rektor Torills motto. Det er ikke lett å være verken levende ulevende, ninja eller heks i Bekkebakken.
Men Lars og gjengen er ikke de eneste fremmede, bak fasadene finnes det andre som velger å skjule hvem og hva de er. Rektor Torill gir tvillingene Herman og Caroline beroligende tabletter og ber dem om å ta seg sammen, sånn at ingen skal skjønne at de er halvt troll, foreldrene til Michael er medlemmer av Livets valg, og praktiserer hjernerystelse dersom de slår seg – det er tryggere enn å stå fram som levende ulevende.
Men når Lars blir kidnappet av FMAF og begravet, har gjengen vår fått nok. De bryter seg inn i FMAFs hovedkvarter og ødelegger listene over fremmede i Bekkebakken. På lista finner de Kurt Ødegårdsstuen – pappaen til Lars …

Til toppen

Flere bøker av Gisle Halvorsen og Thomas Seeberg Torjussen:

Om forfatter
Gisle Halvorsen er født i 1973. Han er manusforfatter, produsent og regissør, og jobber for tiden i NRK Super. Han regisserte begge sesongene av musikal/dramaserien "AF1", som vant Gullruten for «Årets Nyskapning» i 2009. Halvorsen har også regissert TV-serien "MK-X", som ble nominert for iEmmy Kids. I tillegg har han produsert tre sesonger og regissert to av sesongene av serien "Alle sammen sammen". Halvorsen var sist serieskaper og produsent på TV-serien "ZombieLars" som vant Gullruten for "Beste barne- og ungdomsprogram" i 2019, samt flere internasjonale priser, deriblant Rose Dór i 2019 og Prix de Jeunesse 2018.
Thomas Seeberg Torjussen (f. 1974) jobber som manusforfatter og regissør for film, TV og teater. Han står blant annet bak spillefilmen "Sønner" (manus) og den Emmynominerte TV-serien "Koselig med peis" (manus og regi) som vant Gullruten for beste TV-drama, beste manus, og beste regi i 2011. Han har i tillegg skrevet og regissert teaterstykket «Endelig skjer det noe» for Nationaltheatrets Torshovscene, samt flere episoder av "Helt Perfekt" på TVNorge. I 2015 mottok han Gullruten for beste regi for sine episoder av NRK-serien "Kampen For tilværelsen". Torjussens siste produksjon er TV-serien "ZombieLars" som vant gullruten for beste barne og ungdomsprogram i 2019, samt flere internasjonale priser, deriblant Rose D'or i 2019 og Prix de Jeunesse 2018. "ZombieLars" blir for tiden vist i en rekke land, deriblant Frankrike og Spania.
Bøker i serien