ZombieLars - Bok 2 (Innbundet)

Tegneseriebok

Serie: ZombieLars 2

Forfatter:

og

Kim W. Andersson (Illustratør) Michelle Madsen (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 72
Illustratør: Andersson, Kim W. og Madsen, Michelle
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202598099
Kategori: Romaner for barn og Tegneserier og grafiske romaner
Alder: 9 - 12
Omtale ZombieLars - Bok 2

ZombieLars er en tegneserie basert på den populære TV-serien av Thomas Seeberg Torjussen og Gisle Halvorsen fra NRK Super. Serien vant Gullruten i 2019.

Lars har på ingen måte funnet seg til rette i Bekkebakken, det fremmedfiendtlige stedet han og moren har flyttet til. Å bo der som halvt levende ulevende – eller zombie, som det også kalles – er en daglig kamp. Heldigvis har Lars oppdaget at det finnes andre fremmede på skolen. Fremmedhaterne samler krefter, men Lars er ikke lenger alene.

Spesielt en av de nye vennene betyr mye for ham. Lars har trodd han ikke har følelser, men så begynner hjertet hans å banke for henne. Og den som har et bankende hjerte, er alltid i livsfare.


Til toppen

Flere bøker av Gisle Halvorsen og Thomas Seeberg Torjussen:

Du vil kanskje også like

Om forfatter
Gisle Halvorsen er født i 1973. Han er manusforfatter, produsent og regissør, og jobber for tiden i NRK Super. Han regisserte begge sesongene av musikal/dramaserien "AF1", som vant Gullruten for «Årets Nyskapning» i 2009. Halvorsen har også regissert TV-serien "MK-X", som ble nominert for iEmmy Kids. I tillegg har han produsert tre sesonger og regissert to av sesongene av serien "Alle sammen sammen". Halvorsen var sist serieskaper og produsent på TV-serien "ZombieLars" som vant Gullruten for "Beste barne- og ungdomsprogram" i 2019, samt flere internasjonale priser, deriblant Rose Dór i 2019 og Prix de Jeunesse 2018.
Thomas Seeberg Torjussen (f. 1974) jobber som manusforfatter og regissør for film, TV og teater. Han står blant annet bak spillefilmen "Sønner" (manus) og den Emmynominerte TV-serien "Koselig med peis" (manus og regi) som vant Gullruten for beste TV-drama, beste manus, og beste regi i 2011. Han har i tillegg skrevet og regissert teaterstykket «Endelig skjer det noe» for Nationaltheatrets Torshovscene, samt flere episoder av "Helt Perfekt" på TVNorge. I 2015 mottok han Gullruten for beste regi for sine episoder av NRK-serien "Kampen For tilværelsen". Torjussens siste produksjon er TV-serien "ZombieLars" som vant gullruten for beste barne og ungdomsprogram i 2019, samt flere internasjonale priser, deriblant Rose D'or i 2019 og Prix de Jeunesse 2018. "ZombieLars" blir for tiden vist i en rekke land, deriblant Frankrike og Spania.
Bøker i serien