Virkelighetens monstre (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202619237
Kategori: Fakta for barn
Alder: 6 - 12
Omtale Virkelighetens monstre

Her finner du verdens ekleste dyr skvist mellom to permer! Her kan du se og lese om monstre du knapt trodde eksisterte, hvis du tør. Fordi verden er full av gift, slim, pigger og klør. Gjennomillustrert, lett og lese og passer dyreinteresserte fra 6 år.

Til toppen

Flere bøker av Line Renslebråten:

Anmeldelser Virkelighetens monstre

Virkelighedens monstre 21.02.2020

"Denne blanding af at gøre dyrene uhyggelige, og at formidle dem videnskabeligt er utroligt velfungerende. (...) Line Renslebråten har en spændende indfaldsvinkel, som tager udgangspunkt i historien, hvor man tit har beskrevet nyopdagede dyr ved brugen af monstre."

"Jeg synes, at det er en virkelig god idé at spille på noget, som handler om uhygge og monstre, da læringen også bliver underholdende. Og lige præcis det uhyggelige er et element, som fylder så meget, for så mange børn."ESTER BEHA BAUNSGAARD, Børn i byen

Uhyrer i utakt 28.01.2020

"Illustrasjonene hennes er [...] portrettaktige og fantasifullt komponerte,"Erling Sandmo, Barnebokkritikk.no

Barnebok om de styggeste og farligste monstrene som finnes 20.09.2019

"Virkelighetens monstre er en grøsser av et oppslagsverk."INGVILD KJØLSTAD, Fredriksstad Blad

Eit ekte skrekkabinett 14.06.2019

"Boka er påkosta og forseggjord, særleg gjev illustrasjonane eit imponerande inntrykk. Dei digitale teikningane er orienterte mot det skrekkelege, men likevel vakre og subtile."
"Boka inviterer til ulike lesemåtar og vert på denne måten meir tilgjengeleg og truleg interessant for fleire."Janne Karin Støylen, Dag og Tid

Skrekk og gru 11.06.2019

"Dette synes jeg er fin tilrettelegging av fakta. Mindre barn - og lesere med liten tid - kan få med seg de mest brutale detaljene ved å se på kortet. Ønsker du mer informasjon, kan du fordype deg i teksten. Dette er oversiktlig og bra."
"(...) som oppslagsverk, eller som et galleri der du kan gå på jakt etter det mest fryktinngytende eksemplaret, er boken super."Anne Cathrine Straume, NRK

Til toppen

Om forfatter
Line er 38 år, bor i Heggedal i Asker, med mann og to små barn.
Hun jobber som kunst- og håndverkslærer i ungdomsskolen.
Hun skriver og illustrerer sakprosa for barn, er glødende opptatt av natur og miljø og elsker å formidle til barn og unge.
Line har skrevet og illustrert en skjønnlitterær bok og seks sakprosabøker for barn. Den siste heter Virkelighetens monstre.