Villrosene (Innbundet)

Forfatter:

Børge Lund (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 480
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lost Roses
Oversatt av: Lund, Børge
ISBN/EAN: 9788202675868
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Villrosene

En frittstående oppfølger til bestselgeren Syrinpikene.Året er 1914, og selv om verden har vært på randen av krig flere ganger, stiller mange newyorkere seg nærmest passive til hendelsene. Eliza Ferriday reiser opprømt til St. Petersburg sammen med venninnen Sofija, en russisk adelsdame. Men så bryter krigen løs for alvor, og Eliza reiser tilbake til Amerika, mens Sofija og familien hennes rømmer til eiendommen på landet. De ansetter den fattige bondejenta Varinka som hushjelp.

Fra den andre siden av Atlanterhavet gjør Eliza det hun kan for å hjelpe russiske adelsfamilier på flukt, og hun brevveksler tett med Sofija. Da brevene slutter å komme, frykter hun det verste for venninnen sin.

I Villrosene tar forfatteren leseren med på en utrolig reise gjennom en betydningsfull epoke i historien.

Til toppen

Andre utgaver

Villrosene
Bokmål Heftet 2021
Om forfatter

Martha Hall Kelly er forfatteren av New York Times-bestselgeren Syrinpikene. Hun bor i Connecticut og tilbringer tiden med å reise rundt til slagmarker fra den amerikanske borgerkrigen og skrive sin neste forløper til Syrinpikene, som finner sted under slaget om Gettysburg. Villrosene er hennes andre roman. Forfatteren skriver nå på sin tredje roman.

Nettside: marthahallkelly.com

Facebook: facebook.com/marthahallkelly

Twitter: @marthahallkelly