Vesle voksen (Innbundet)

Om å slippe tak og finne retning

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202720452
Kategori: Historie og Samfunn og debatt
Omtale Vesle voksen

«Guros bok er gull!»
Hedvig Montgomery

Vesle voksen er definitive boka om unge voksne: Hvordan skal vi foreldre slippe tak når tjueåringene flytter hjemmefra og skaper seg et eget liv? Hvordan bidrar vi når de unge skal etablere et voksenliv? Hva kjennetegner unge voksne i dag – hva er deres ønsker og utfordringer, gleder og problemer?
Hoftun løfter fram historier som er sterke og sammensatte, gledesfylte og fortvilte. Hun skriver også varmt, humoristisk og ærlig om sin egen familie, med de tre døtrene som blir voksne, og hun selv og mannen Robert som er middelaldrende. Som Hoftun skriver:
Du som er ung, må våge det.
Som forelder må du la det skje.

Med denne boka åpner Guro Hoftun for en stor og spennende samtale om de unge voksne som skal finne sin egen vei, og vi engasjerte foreldre som skal få til en god relasjon til våre voksne barn.

Til toppen

Andre utgaver

Vesle voksen
Bokmål Ebok 2022
Vesle voksen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2002

Flere bøker av Guro Hoftun:

Om forfatter

Guro Hoftun (f. 1970) har bakgrunn som journalist, hun debuterte med romanen Anfall i 2011, og i 2015 utkom ungdomsromanen Ord på S. Høsten 2015 kom boka Storbarnsliv som reiste viktige debatter og ble nominert til Brageprisen. Romanen Svensken kom ut i 2018. Eldreliv, som handler om å være gammel i dagens Norge, og om å være pårørende, ble lansert i 2019.