Verden leker gjemsel (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 224
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202527549
Kategori: Romaner
Omtale Verden leker gjemsel

Hanna er forfatter og samboer med Morten. Hun er i ferd med å miste synet, så det haster med å leve, skrive, elske, le. Hanna ønsker seg barn, men det gjør ikke Morten, som har to barn fra før. På en jentetur til Island tar livet en ny vending og Hanna blir værende. Hun sier det er for å skrive, men det er ikke hele sannheten. Verden leker gjemseler en ny, sterk roman fra Siri M. Kvamme.

Til toppen

Andre utgaver

Verden leker gjemsel
Bokmål Ebok 2016
Anmeldelser Verden leker gjemsel

"Siri M. Kvamme stikker problematikken som smertefull spiss av litterær refleksjon inn i hovedpersonens liv, sykdomsforløp og uvisshet. (…) Men hovedpersonens sykdom er bare ett av flere sterke vektlagte elementer i romanen, for det er flere påler som bærer fortellingen. Jeg vil si løfter den – til et eksistensielt undrende og interessant nivå."

 
Arnstein Olaisen, Haugesunds Avis

«Åhhh, som jeg kjente meg igjen i denne historien. Man vil skrive, nesten for enhver pris, og brenner for det dag og natt, men mannen du elsker syns det du driver med er bare tull. En vond og vakker roman»

Anne B. Ragde, VG

Til toppen

Om forfatter

Siri M. Kvamme (f.1975) har tidligere skrevet Raud og frå seg (2001). I 2008 kom hennes første roman Vinterhjerte, som ble godt mottatt av kritikerne. Det samme ble Nattgjengar, som kom i 2012. Siri M. Kvamme bor i Haugesund og har bakgrunn som kulturjournalist, bokmelder og har drevet Litterær Salong i Haugesund.