Vega (Innbundet)

Kampen for en ny verden

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202548100
Kategori: Ungdomsromaner
Alder: 13 - 18
Omtale Vega

Tøff og actionfylt roman om Vega, 17 år, og livet i Nyhåp etter at Energikrigen ødela nesten alt. Hun følger reglene og har planene klare for fremtiden. Men denne sommeren blir likevel ikke som forventet. For plutselig eksploderer det. Litt etter litt rakner samfunnet rundt henne. De livsviktige solcellene slutter å fungere. Restriksjonene strammes inn. Men Myndighetene har kontroll. Eller?

Elin Viktoria Unstad kan skrive om både slåsskamper og den første, store kjærligheten slik at vi tror på det - og blir dratt inn i Vegas verden.

Til toppen

Andre utgaver

Vega
Bokmål Ebok 2017

Flere bøker av Elin Viktoria Unstad:

Anmeldelser Vega

Kampen for en ny verden 26.12.2017

"Dette er Elin Viktoria Unstads første bok. Sjangeren er dystopi; en actionfylt fremtidshistorie lagt til et totalitært samfunn der den som kontrollerer energiforbruket kontrollerer menneskene. Jeg synes at det er blitt en veldig god debut. Den bruker få sider på å gjøre leseren kjent med Nyhåp og dens historie, før selve handlingen kjører i gang. Unstad har et godt språk, med en effektiv oppbygging av teksten. Mange av kapitlene slutter med en cliff hanger, noe som driver historien fremover. En av de tingene jeg likte best med boka, er hvordan forfatterens skildrer sin hovedperson.
Denne boka anbefales! Her er det spenning til siste side."

Hans Petter Laberg, Romerikes Blad

Til toppen

Om forfatter

Elin Viktoria Unstad (f. 1978) bor i Asker. Hun er informatikkutdannet, men har alltid elsket å skrive. Hun debuterte med romanen Vega i 2017, og ble nominert til Uprisen for Brådypt (2019). Magiprøven (2020) er hennes første bok for yngre lesere.