Vår i det hinsidige (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202622657
Kategori: Romaner
Omtale Vår i det hinsidige

Vår i det hinsidige er en kraftfull roman om en ung jentes oppvåkning – til seksualitet, vekst og brå død. Vår øver på å kysse. Hun gnir kroppen mot barken på treet. Hun er ubeskyttet i møte med verden. Så kommer døden og tar noen fra henne. Går det an å nå den døde? Hvor reiser de døde? Og hvem er egentlig Gud? Vår leter etter tegn. Samtidig skyter alt rundt henne fart, hun skal snart bli voksen.

Til toppen

Andre utgaver

Vår i det hinsidige
Bokmål Innbundet 2018
Vår i det hinsidige
Bokmål Ebok 2018
Vår i det hinsidige
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Anmeldelser Vår i det hinsidige

«Gine Cornelia Pedersens nyeste roman, hennes tredje, kjennes forfriskende å lese. (...) et ungt forfatterskap preget av energi, rytme og driv.»

Live Lundh, Vårt Land

«Gine Cornelia Pedersens romanpersoner ender i galskap og taushet, men romanene handler i grunnen om hvordan du skal bli voksen. Pedersen kan skrive både direkte, malerisk og antydende (...) Dypest sett handler dette forfatterskapet ikke bare om kjærlighet, død eller galskap, men om betingelsene for dannelse»

Atle Christiansen, Aftenposten

Til toppen

Om forfatter

Gine Cornelia Pedersen (f. 1986) fikk Tarjei Vesaas debutantpris for den kritikerroste romanen Null i 2013, som siden utkom på engelsk og tysk. Deretter fulgte romanene Kjærlighetshistorie (2015) ogVår i det hinsidige (2018). Åtte er hennes første novellesamling.

Gine Cornelia Pedersen er også skuespiller, og er blant annet kjent for roller i TV-serier som Unge lovende, Valkyrien og Sigurd fåkke pult.