Vår i det hinsidige (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 160
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202599546
Kategori: Romaner
Omtale Vår i det hinsidige

Vår i det hinsidige er en kraftfull roman om en ung jentes oppvåkning – til seksualitet, vekst og brå død. Vår øver på å kysse. Hun gnir kroppen mot barken på treet. Hun er ubeskyttet i møte med verden. Så kommer døden og tar noen fra henne. Går det an å nå den døde? Hvor reiser de døde? Og hvem er egentlig Gud? Vår leter etter tegn. Samtidig skyter alt rundt henne fart, hun skal snart bli voksen.

Til toppen

Andre utgaver

Vår i det hinsidige
Bokmål Ebok 2018
Vår i det hinsidige
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018
Vår i det hinsidige
Bokmål Heftet 2019
Anmeldelser Vår i det hinsidige

Jenter som går seg vill i følelser 11.11.2018

«Gine Cornelia Pedersens romanpersoner ender i galskap og taushet, men romanene handler i grunnen om hvordan du skal bli voksen. Pedersen kan skrive både direkte, malerisk og antydende ... Dypest sett handler dette forfatterskapet ikke bare om kjærlighet, død eller galskap, men om betingelsene for dannelse»

Atle Christiansen, Aftenposten

«Gine Cornelia Pedersens nyeste roman, hennes tredje, kjennes forfriskende å lese. (...) et ungt forfatterskap preget av energi, rytme og driv.»

Live Lundh, Vårt Land

Til toppen

Om forfatter

Gine Cornelia Pedersen (f. 1986) fikk Tarjei Vesaas debutantpris for den kritikerroste romanen Null i 2013, som utgis på det engelske markedet høsten 2018. Romanen Kjærlighetshistorie fulgte i 2015. Vår i det hinsidige er Pedersens tredje roman. Pedersen er også skuespiller, og ble nominert til Gullruten i 2016.