VALP (Innbundet)

Alt du må vite om ditt nye familiemedlem

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 208
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202721442
Kategori: Quiz og hobbybøker
Omtale VALP

Tenker du på å skaffe deg valp? Venter du valp? Eller kanskje du allerede har valp? Da er denne boken midt i blinken for deg.

Valpetiden er en veldig spesiell tid i hundens liv. Dette er tiden da vi knytter bånd med valpen, og gjør at hun får tillit til den nye familien sin. Vi må sosialisere henne med både mennesker og dyr, slik at hun kan omgås dem på en harmonisk måte senere. Vi må miljøtrene henne, få henne til å venne seg til å gå tur langs trafikkerte veier og på alle slags underlag, kjøre tog og høre høye lyder. Videre må vi lære valpen til alt fra å få klørne klippet til å være alene hjemme. Ikke minst må vi bruke tid på å lære henne å gjøre fra seg ute og holde tennene unna både hendene og beina våre. Det er også lurt å lære valpen å komme når vi roper, og slippe det hun har i munnen når vi ber henne om det.

Her får du lettlest teori og en mengde praktiske råd – alt for å hjelpe deg gjennom denne intense, morsomme og noen ganger litt slitsomme tiden. Boken er skrevet av den anerkjente atferdsbiologen og hundeeksperten Emma M. Garlant.

Til toppen

Andre utgaver

VALP
Bokmål Ebok 2021
VALP - Alt du må vite om ditt nye familiemedlem
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Om forfatter

Emma M. Garlant er en anerkjent atferdsbiolog og hundeekspert, som jobber heltid med hund gjennom firmaet Hun om Hund. Garlant har 37 års erfaring med både egne og andres hunder, holder kurs og forelesninger, samt driver rådgivning. Garlant bruker kun belønningsbaserte metoder i hundeoppdragelsen og er alltid oppdatert på seneste forskning innen sitt fagfelt. Hun har fast blogg på forskning.no og skriver for bladet Hundesport (medlemsbladet til Norsk Kennel Klub).