Ulvesommer (Innbundet)

Serie: Haparanda 1

Forfatter:

Morten Hansen (Oversetter)

En død ulv. Et blodig gjengoppgjør. En kvinnelig leiemorder. Politibetjent Hannah Wester skjønner at denne sommeren blir ulik alle andre. Fra skaperen av TV-seriene Broen og Marcella.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Vargasommer
Oversatt av: Hansen, Morten
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202634483
Kategori: Krim
Omtale Ulvesommer

Ulvesommer foregår i Haparanda, på grensen til Finland. Da det viser seg at en ulv funnet død i skogen har rester av et menneske i magen, forstår politietterforsker Hannah Wester at dette ikke blir en vanlig sommer. Den avdøde som ulven har spist av kan knyttes til en blodig narkotikahandel i Finland. Hannah og kollegene hennes må snu alle stener for å finne ut hva som har skjedd. Men tiden er knapp, det er andre som er på jakt etter byttet.

Hans Rosenfeldt er en internasjonalt anerkjent manusforfatter, og står bak anerkjente tv-serier som Broen og Marcella. Han har sammen med Michael Hjorth skrevet en suksessfull bokserie om Sebastian Bergman. Ulvesommer er første bok i en ny krimserie, og får stor internasjonal lansering.

Til toppen

Andre utgaver

Ulvesommer
Bokmål Ebok 2020
Ulvesommer
Bokmål Heftet 2021
Ulvesommer
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020
Anmeldelser Ulvesommer

Uhygge i utkanten 07.11.2020

«(...) en spennende og velskreven krim (...)»

«Ulvesommer er første bok i en helt ny krimserie og lover godt for fortsettelsen.»

 
Jon Åge Fiskum, Trønder-Avisa

Baner vei, videre 08.10.2020

«Det er presist, spennende og en veltalende bok.»

«(...) videre vil jeg anbefale denne til alle som setter pris på en god krim. Her er full valuta, både når det gjelder krimhandlingene og persongalleriet, etterforskningen og småbylivet.»

 
Helene Larsen, Asperger Informator (blogg)

Til toppen

Om forfatter

Hans Rosenfeldt (født 1964) er en internasjonalt anerkjent manusforfatter, og står bak anerkjente tv-serier som Broen og Marcella. Han har sammen med Michael Hjorth skrevet en suksessfull bokserie om Sebastian Bergman. Ulvesommer er første bok i en ny krimserie.

Bøker i serien