Trygg på nett (Innbundet)

Forfatter:

Linn Isabel Eielsen (Illustratør)

Mia Landsem formidler på en enkel måte både hva som er tillatt og bra med nettet, hva som kan være vanskelig eller vondt – og hva som faktisk er en straffbar forbrytelse. Dette er en bok som passer for barn og voksne.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 208
Illustratør: Eielsen, Linn Isabel
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202603793
Kategori: Fakta for barn
Alder: 6 - 12
Omtale Trygg på nett

Digital detektiv Mia Landsem med bok om å være trygg på nett

Trygg på nett
gir helt konkrete råd om hvordan man er en god venn på nett – men forklarer også hva man bør gjøre hvis det skjer noe man synes er vanskelig å fortelle til en voksen.

Mia Landsem formidler på en enkel måte både hva som er tillatt og bra med nettet, hva som kan være vanskelig – og hva som faktisk er straffbart.

I Trygg på nett henvender Mia Landsem seg direkte til barn fra barneskolealderen og oppover, og formidler tydelig hvordan man navigerer klokt på internett og med mobiltelefon. Nettet er et fantastisk verktøy som åpner opp for nye og morsomme måter å kommunisere på, sosiale medier, skolearbeid og spill. Men nettet byr også på mye feilinformasjon, muligheter for mobbing og i verste fall for farlige situasjoner.

Til toppen

Om forfatter

Mia Landsem er digital detektiv, foredragsholder og tidligere norgesmester i Taekwondo. Hun er nå ansatt som medarbeider i nettsikkerhets-selskapet ORANGE CYBERDEFENSE NORWAY.