Trine inviterer (Innbundet)

Menyer til hverdag og fest

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 264
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202539849
Kategori: Kokebøker
Omtale Trine inviterer

All den gode maten til små og store anledninger

Hele Norges favorittmatblogger, Trine Sandberg, inviterer til god mat og godt selskap. Her får du et stort antall oppskrifter å boltre deg med - nærmere 90 oppskrifter, hvorav nesten 80 er nye og ikke tidligere publisert på bloggen. Trine byr på smakfulle og enkle menyer, og inkluderer sine beste råd og tips om hvordan du best kan planlegge og forberede måltidet, hvordan du beregner porsjoner til mange gjester og hva du kan gjøre ferdig på forhånd.

Menyene er til små og store anledninger, enten det er hverdag eller fest, helgekos eller sommerfest, og enten det bare er de nærmeste samlet rundt bordet eller det er gjester på besøk. Oppskriftene er godt gjennomarbeidet og inkluderer for eksempel landbrød, pokebolle, middelhavspai med kylling, pizzafavoritter, reinsdyrstek med rotfruktgrateng, fajitas, bacalao, brokkolisalat, rabarbralimonade, pavlova og mye, mye mer.

Alle menyene er illustrert med Trines vakre matfotografier som hun er kjent for fra bloggen, trinesmatblogg.no, og de tidligere, bestselgende kokebøkene sine, Trines mat og Trines mat 2.

Trine Sandberg er Norges mest populære matblogger og tidenes bestselgende kokebokforfatter hos Cappelen Damm. Hun er aktiv i sosiale medier, etterspurt i media, har vunnet flere bloggpriser og utmerkelser og har i flere år vært dommer i Det norske måltid. Trine tilbereder, styler og fotograferer selv all maten hun presenterer.

Følg Trine på trinesmatblogg.no, @trinesmatblogg på Instagram, trine_sandberg på Snapchat, Trines matblogg på Facebook og youtube.com/trinesmat på YouTube.

Til toppen

Et ypperlig verktøy for deg som vil samle familie og venner til en koselig stund rundt bordet.
Hege Lyngved Odinsen, VG

Flere bøker av Trine Sandberg:

Anmeldelser Trine inviterer

Full meny 11.12.2017

(...) Lettlest og oversiktlig bok med inspirerende bilder (…) Et ypperlig verktøy for deg som vil samle familie og venner til en koselig stund rundt bordet.

En av Norges mest leste matbloggere, Trine Sandberg, feirer 10-årsjubileum som blogger med ny kokebok. Tema for boken er sammensatte menyer for hverdag og fest, og her får du tips til både venninnelunsj, pizzafredag og sju festmenyer - fra det helt enkle til det mer avanserte. Lettlest og oversiktlig bok med inspirerende bilder, og med angitt tidsbruk og antall personer som menyen er laget for. Oppskriftene spenner fra oksefilet med bringebær, bacalao, spinatpai og pizza, til sjokoladebanankake og ovnsbakte pepperepler. Noen av oppskriftene krever tid og forberedelser, mens andre er enklere. Et ypperlig verktøy for deg som vil samle familie og venner til en koselig stund rundt bordet.

 
Hege Lyngved Odinsen, VG

Kokebokanmeldelse: Trine inviterer 29.10.2017

(...) Alt i alt er dette en bunnsolid kokebok som leverer akkurat det den lover, nemlig en bok som gjør at du får lyst til å invitere folk på besøk og spise god mat med dem. Oppskriftene er meget godt forklart og gjennomarbeidet og boka er lettlest. Dette er hennes beste bok til nå og da trilles terningen til en bunnsolid terningkast 5.

(...) Trines oppfordring om å invitere oftere på besøk i hverdagen er også noe jeg skal ta til meg. (...)

(...) Du må hverken være kokk eller ingeniør for å lykkes med disse oppskriftene. (...) Alle målene i boka er gjennomført konsekvente og intuitive og det gjør boka ekstra brukervennlig når du står der i kampens hete. (...)

 
Olav Birkeland, Hobbykokken.no

Er du en «foodie», er ikke dette boka for deg 12.09.2017

(..) La oss gjøre det klart med en gang: Er du begeistret for bloggen og de to andre kokebøkene hennes, vil du ikke bli skuffet. Det er aldri noen tvil om hvem som er avsenderen bak de 90 oppskriftene (80 av dem helt nye) og 22 menyene. Dette er enkel, ukomplisert og tiltalende mat, slik vi kjenner den fra Lørenskog-bloggeren. (...)

(...) Boka vil appellere til alle som er på jakt etter bankers, gjennomtestede oppskrifter, som vil falle i smak hos hele familien. (...) Dette er mat som garantert vil skape god stemning rundt bordet. Slik lykkes hun svært godt med oppskriftssamlingen, også denne gangen. (...)

(...) Maten er tiltalende presentert gjennom bloggerens egne bilder, som aldri har vært bedre. Utseendet på maten er avgjørende for å vekke interesse og matlyst, og det lykkes Trine godt med. (...)

(...) Og det er akkurat det du får i «Trine inviterer» også. Og når enkelt er så godt og appetittvekkende som dette, holder det lenge.

Cecilie Louise Berg Aase Dotterud, Dagbladet mat

Til toppen

Om forfatter

Trine Sandberg er en av Norges mest populære og største matbloggere, hun er tidenes bestselgende kokebokforfatter og har i flere år vært dommer i Det norske måltid. Trine tilbereder, styler og fotograferer all maten hun presenterer. Hun kom med sin første bestselgende kokebok Trines mat i 2013. Deretter fulgte Trines mat 2 (2015), Trine inviterer (2017), Trines hverdagsmat (2019) og Trines kokebok for unge kokker (2021)

Trine har flere bloggpriser bak seg og fikk også Vixen Influencer Awards 2017 Årets business. Følg henne på trinesmatblogg.no.