Triangel (Heftet)

Serie: ELLI 3

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788202476113
Kategori: Krim
Omtale Triangel

Elli er permitert fra Oslo-politiet etter et utmattende oppdrag. Men hun
starter sin egen private etterforskning av det uløste drapet på
søsteren Anne, som skjedde for 16 år siden. Jakten på søsterens
drapsmann fører Elli både bakover i tid, men også inn i nåtidens kyniske
underverden.

«Hanssen skriver ikke bare høyst kompetente plott, han har dessuten en
heldig hånd med actionscenene, som både er fysisk følbare fra topp til
tå og har emosjonelt sting i seg.»
Pål Gerhard Olsen, Aftenposten

Til toppen

Andre utgaver

Triangel
Bokmål Ebok 2012
Triangel
Bokmål Nedlastbar lydbok 2012

Flere bøker av Eystein Hanssen:

Om forfatter

Eystein Hanssen debuterte som forfatter i 2010 med krimromanen De ingen savner på Vigmostad & Bjørke, til gode kritikker og en nominasjon til Bokhandlerprisen. Andre roman i serien om den norske politiheltinnen Elli, Giftstrøm, kom i august 2011, også nominert til Bokhandlerprisen. så fulgte Triangel (2012), Åtseldyr (2013), Brennemerket (2015), Jaget (2017) og En kort evighet (2019).

Hanssen har en variert yrkesbakgrunn. Han trådte han sine yrkesmessige barnesko som frilansjournalist og -fotograf i lokalavisa Oppland Arbeiderblad på Gjøvik. Nyhetsbasillen brakte ham til NTBs fotoavdeling i Oslo, der han vekselvis var frilans pressefotograf, vaktsjef på bildedesken og senere fotojournalist.

I 1989 flyttet han til New York, hvor han ble værende i halvannet år og tok diverse filmkurs. Deretter flyttet han til København som frilans filmfotograf, men returnerte til NTB i 1991. I rollen som journalist/fotograf deltok han på vegne av NTB på en ekspedisjon til Antarktis i sesongen 1991-92.

Våren 1992 startet Eystein Hanssen i TV 2, der han jobbet som fotograf og klipper på nyhetene, og senere i reportasjemagasinet Dokument 2. I 1994 deltok han på en ekspedisjon til Mount Everest. Etter TV 2 fulgte ti år med egne produksjonsselskap og dokumentarfilmproduksjoner, der han hovedsakelig produserte, men i flere tilfeller også regisserte og skrev manus. Flere av produksjonene er prisbelønte.

Eystein Hanssen er utdannet innen film, informasjonsteknologi, mediekunnskap, markedsføring, og har en master i administrasjon og ledelse. Ved siden av forfattergjerningen jobber han med filmprosjekter, og som kommunikasjonsrådgiver.

Bøker i serien