Tøffe maskiner (Innbundet)

Forfatter:

Line Halsnes (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 56
Illustratør: Halsnes, Line
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202702922
Kategori: Fakta for barn
Alder: 3 - 6
Omtale Tøffe maskiner

De sju tøffeste maskinene samlet mellom to permer!
Dumper og traktor, gravemaskin og skurtresker og mange flere.
Fargerikt, detaljert og riktig – her får du se hva maskinene gjør og hvordan de ser ut. Line Halsnes tar de yngste ingeniørspirene på alvor og viser oss de store arbeidskjøretøyene og -maskinene akkurat slik de er, på en måte som gjør leseren både nysgjerrig og litt klokere.

Hans og Ida gleder seg til å vise deg alle de tøffe maskinene. Dumper og traktor, gravemaskin og skurtresker – og mange flere! Med disse store kjøretøyene kan du frakte digre lass med sand, løfte vekk tunge steiner, høste korn og felle trær.
Liker du at det rister og durer? Da er du klar for å kjøre tøffe maskiner.

Til toppen

Flere bøker av Line Halsnes:

Anmeldelser Tøffe maskiner

Tøffe maskiner 28.08.2021

Tøffe maskiner av Line Halsnes er årets viktigste bok - for noen. Jeg tror jeg kjenner flere gutter og jenter 2-6 år som kommer til å lese sine eksemplarer i filler. Veldig imponert over saklig detaljrikdom og fin fortellerstemme

Morten Olsen Haugen, #bokmorten

Til toppen

Om forfatter

Line Halsnes (f. 1981) er en illustratør og barnebokforfatter med spesiell interesse for anatomi og militære kjøretøy. Hun er utdannet ved Norwich School of Art and Design, og har illustrert en rekke bøker som f.eks Båten mellom stjernene, Nærkamp og Sangbok. Selv har hun skrevet og illustrert Stakkars lille hjerte og Godtegrisen som hun formidler i Den kulturelle skolesekken. Skogens konge - alt du trenger å vite om elgen (2020) er hennes første sakprosabok for barn.
Nettside: linehalsnes.no