Tøffe maskiner (Innbundet)

Serie: Tøffe-serien 1

Forfatter:

Line Halsnes (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 56
Illustratør: Halsnes, Line
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 1
ISBN/EAN: 9788202702922
Kategori: Fakta for barn
Alder: 3 - 6
Omtale Tøffe maskiner

I Tøffe maskiner er de sju tøffeste maskinene samlet mellom to permer! Her kan du lese om traktor, gravemaskin, dumper og skurtresker – og mange flere. Gjennom fargerike og detaljerte illustrasjoner får du se hvordan store kjøretøy er satt sammen, hva de gjør og hvordan de ser ut.

Vet du for eksempel hvordan det ser ut inne i førerhuset på gravemaskinen? Eller hvorfor bulldoseren ikke lager dype spor, selv om den er veldig tung? Med disse store kjøretøyene kan du frakte digre lass med sand, løfte vekk tunge steiner, høste korn og felle trær.

Line Halsnes tar de yngste ingeniørspirene på alvor og viser oss de store maskinene akkurat slik de er, på en måte som gjør leseren både nysgjerrig og litt klokere.

Liker du at det rister og durer? Da er du klar for å kjøre tøffe maskiner!

Til toppen

Flere bøker av Line Halsnes:

Anmeldelser Tøffe maskiner

Friskt frieri til fireåringen 08.11.2021

Et standardverk for alle som drømmer om å beherske store maskiner.
(...) Klart du kan få lyst til å bygge maskiner etter å ha sett alle disse forunderlighetene. (...)
det er altså fordi boka er så god. Tøffe maskiner må tåle svært mange repetisjoner.

Guri Fjeldberg, Barnebokkritikk.no

Tøffe maskiner 28.08.2021

Tøffe maskiner av Line Halsnes er årets viktigste bok - for noen. Jeg tror jeg kjenner flere gutter og jenter 2-6 år som kommer til å lese sine eksemplarer i filler. Veldig imponert over saklig detaljrikdom og fin fortellerstemme

Morten Olsen Haugen, #bokmorten

Til toppen

Om forfatter

Line Halsnes (f. 1981) er en illustratør og barnebokforfatter med spesiell interesse for anatomi og militære kjøretøy. Hun er utdannet ved Norwich School of Art and Design, og har illustrert en rekke bøker som f.eks Båten mellom stjernene, Nærkamp og Sangbok. Selv har hun skrevet og illustrert Stakkars lille hjerte og Godtegrisen som hun formidler i Den kulturelle skolesekken. Hun har også utgitt flere sakprosabøker for barn: Skogens konge - alt du trenger å vite om elgen (2020) og Tøffe maskiner (2021).
Nettside: linehalsnes.no

Bøker i serien