To kan holde på en hemmelighet (Innbundet)

- hvis én er død

Forfatter:

Agnete Øye (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 352
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Two can keep a secret
Oversatt av: Øye, Agnete
ISBN/EAN: 9788202600570
Kategori: Ungdomsromaner
Alder: 14 - 18
Omtale To kan holde på en hemmelighet

Forfatteren bak bestselgeren En av oss lyver er tilbake med nok en spennende thriller!

Echo Ridge er en ganske alminnelig amerikansk småby som Ellery har hørt mye om helt fra hun var liten. Tanten hennes forsvant nemlig derfra som 17-åring. For fem år siden ble småbyen igjen satt på kartet da en avgangselev på high school ble funnet drept. Det er denne byen Ellery plutselig blir nødt til å flytte til. Og ikke nok med det: Hun må bo hos bestemoren sin, som hun knapt kjenner.

Ved første øyekast virker småbyen hyggelig, men under overflaten skjuler den mange hemmeligheter. Før skoleåret har rukket å komme i gang, truer en ukjent avsender byen med at høstsemesteret kommer til å bli like farlig som for fem år siden. Og ikke lenge etter blir en avgangselev meldt savnet.

Ellery har vokst opp med hemmeligheter. Moren hennes har mange. Bestemoren hennes også. Hemmeligheter kan være farlige. I Echo Ridge gjør en klokt i å holde hemmelighetene for seg selv.

Til toppen

Andre utgaver

Du vil kanskje også like

Anmeldelser To kan holde på en hemmelighet

«En thriller du må lese hvis du liker Riverdale og Sharp Objects.» Bustle.com

www.bustle.com

Til toppen

Om forfatter

Karen McManus har en bachelor i engelsk litteratur fra Holy Cross College og mastergrad i journalistikk fra Northeastern University. Hun jobber med markedsføring og er bosatt i Massachusetts.