The Urban Legend (Innbundet)

Sesong 3

Forfatter:

Actionfylt tegneserie om en annerledes superhelt! Forfatter Josef Yohannes ble tildelt Oslo kommunes OXLO-pris 2021 for sin spesielle innsats for å fremme mangfold og inkludering, - mot hat, fordommer og diskriminering.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 288
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202651732
Kategori: Ungdomsromaner og Tegneserier og grafiske romaner
Alder: 12 - 16
Omtale The Urban Legend

The Urban Legend av Josef Yohannes er en actionfylt tegneserie om en annerledes superhelt!

Møt læreren Malcolm T. Madiba som kjemper mot kriminalitet og urettferdighet under identiteten «The Urban Legend». Kun bevæpnet med knyttede never, sterk rettferdighetssans og enda større mot. The Urban Legend er et helt særegent tegneserieunivers med en sort superhelt uten superkrefter.

I sesong 3 vender Malcolm T. Madiba tilbake til lærerjobben sin og håper å kunne leve i fred og ro, men han blir snart konfrontert av en kriminell gjeng som ønsker å ta over Capital City. Denne gjengen snakker eritreisk, altså Malcolms morsmål, og Malcolm skjønner etter hvert at de sitter på nøkkelen til viktig informasjon om hans bakgrunn og fortid. Det denne gjengen avslører fører til flere spørsmål enn svar for Malcolm, og han blir fast bestemt på å oppsøke svarene hvor enn de måtte føre ham.

Denne boken inneholder de ni episodene i tredje sesong av tegneserien, i tillegg til en oppsummering av handlingen fra sesong 1 og 2. Du får også innblikk i ulike prosjekter der The Urban Legend har vært involvert og mye spennende tilleggsstoff.

Til toppen

Om forfatter
Josef Tzegai Yohannes (f. 1980) er en norsk-eritreisk tegneserieskaper. Tegneserieuniverset The Urban Legend om den sorte superhelten Malcolm T. Madiba er oversatt til ni språk. Josef Yohannes er norsk ambassadør for The Nelson Mandela Foundation og også en aktiv foredragsholder og formidler for barn og ungdom