Tegn serier! (Innbundet)

Forfatter:

Tore Strand Olsen (Illustratør)

Har du lyst å lage dine egne tegneserier? Her er alt du trenger å vite for å komme i gang. 

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 96
Illustratør: Olsen, Tore Strand
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202539856
Kategori: Fakta for barn
Alder: 9 - 12
Omtale Tegn serier!

Har du lyst å lage dine egne tegneserier? I denne boken kan du lære å tegne striper, serier og ikke minst lage dine egne figurer. Her er alt du trenger å vite for å komme i gang. Lær å skisse, tusje og publisere dine egne tegneserier.

Til toppen

...det ideelle norske grunnkurset i serietegning.
Trond Sätre, serienett.no

Flere bøker av Tore Strand Olsen:

Anmeldelser Tegn serier!

Inspirerende kursbok 19.10.2017

"Tekstene er grundige, oppklarende og engasjerende, og Olsen har funnet en form der han i dialog med leseren både informerer og inspirerer. (...)
«Tegn serier! » er blitt en svært god innfallsport til det å lage tegneserier. Tore Strand Olsen har laget en meget god og pedagogisk oppbygget bok. Her er det mye å lære, og lærestoffet er både innbydende og lettlest. Selvsagt bør denne boken finnes i alle skolebibliotek, og den bør helt klart være en del av lærernes fagmateriale for undervisning i sammensatte tekster. Anbefalt!"

Kristian Hellesund, Sydvesten

Tegneseriekurs fra rute til rute 20.06.2017

"Tegn serier! er, som man kan forvente av en erfaren pedagog som Olsen, inspirerende og lettfattelig. ""Formen Tore Strand Olsen har valgt for denne tegneserien om tegneserier er en klassiker innen sjangeren: Han tegner seg selv som en seriefigur som klatrer rundt på sidene og forteller og peker ut viktige ting. (...) I Tegn serier! fungerer Olsen godt som tegneseriefigur, og gjennom uttrykk og utstyr kan han formidle nyanser på en mer umiddelbar måte enn om boken var fortalt i ren tekst."

Walter Wehus, Barnebokkritikk.no

KOMPAKTKURS MED TORE 20.06.2017

"Men i mellomtida er «Tegn Serier» det ideelle, norske grunnkurset i serietegning. Så praktisk er boka at forlaget bør vurdere en paperbackutgave for bredere distribusjon. Enn så lenge anbefales alle grunnskoler å kjøpe inn noen eksemplarer over sommeren."

Trond Sätre, Serienett.no

Til toppen

Om forfatter
Tore Strand Olsen (f. 1970) har levert tegneserier til blader som Pyton, Pondus, Nemi, Ernie, Forresten og Rutetid - og har tegnet en rekke bøker. Nominert til kulturdepartementets fagbokpris for "Tegneserienes historie" sammen med Øyvind Holen.