Syrinpikene (Heftet)

Serie: Stjerne 

Forfatter:

Børge Lund (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 480
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Lilac Girls
Oversatt av: Lund, Børge
Serie: Stjerne
ISBN/EAN: 9788202564056
Kategori: Underholdningsromaner og Romaner
Omtale Syrinpikene

Sosietetskvinnen Caroline Ferriday jobber på det franske konsulatet i New York, og hennes verden blir snudd på hodet når Hitlers hær invaderer Polen i september 1939 - og siden retter blikket mot Frankrike.

I Polen møter vi Kasia Kuzmerick, en tenåringsjente som etter hvert trekkes stadig dypere inn i rollen som kurer for undergrunnsbevegelsen. I denne spente atmosfæren kan én feilvurdering få fryktelige konsekvenser.

For den unge og ambisiøse tyske legen Herta Oberheuser blir en stilling i regjeringen muligheten for å komme bort fra et ensomt liv. Men når hun får jobben, blir hun fanget inn i en mannsdominert verden bestående av hemmeligheter og maktkamp.

Disse tre kvinnenes liv blir koblet sammen når Kasia blir sendt til Ravensbrück, den beryktede konsentrasjonsleiren for kvinner.

"Martha Hall Kelly har skrevet en sterk og bevegende historie om kvinnelig mot, vennskap og utholdenhet." Elin Brend Bjørhei, Bokelskerinnen

Til toppen

Andre utgaver

Syrinpikene
Bokmål Ebok 2017
Syrinpikene
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Martha Hall Kelly:

Om forfatter

Martha Hall Kelly er forfatteren av New York Times-bestselgeren Syrinpikene. Hun bor i Connecticut og tilbringer tiden med å reise rundt til slagmarker fra den amerikanske borgerkrigen og skrive sin neste forløper til Syrinpikene, som finner sted under slaget om Gettysburg. Villrosene er hennes andre roman. Forfatteren skriver nå på sin tredje roman.

Nettside: marthahallkelly.com

Facebook: facebook.com/marthahallkelly

Twitter: @marthahallkelly

Bøker i serien