Syndebukken (Innbundet)

Serie: Emma Sköld 6

Forfatter:

Henning J. Gundersen (Oversetter)

Syndebukken er en lettlest og fengslende samtidskrim om løgner, hevn og dysfunksjonelle familier. Krimromanen er solgt i over 250 000 eksemplarer bare i Sverige.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 368
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: SYNDABOCKEN
Oversatt av: Gundersen, Henning J.
Serie:
Serienummer: 6
ISBN/EAN: 9788202687809
Kategori: Krim
Omtale Syndebukken

En rekke innbrudd rammer fredelige Bromma. Da en tenåringsgutt blir drept i noe som ser ut som et innbrudd som endte fryktelig galt, blir Emma Sköld satt på saken. Mistanken rettes først mot familiens vaskehjelp som fant offeret. Saken tilspisses da et nettforum begynner å spre hatefulle ytringer om henne og utenlandske arbeidere. Men da flere mennesker dør, tar Emma saken i egne hender.

Til toppen

Andre utgaver

Syndebukken
Bokmål Ebok 2021
Syndebukken
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Syndebukken
Bokmål Heftet 2022

Flere bøker av Sofie Sarenbrant:

Anmeldelser Syndebukken

Underholdende og tankevekkende 20.06.2021

«...den klart beste historien jeg har lest av henne så langt»

 
Finn Egil Johansen, Adresseavisen

Sarenbrant treffer

«Sofie Sarenbrant kan krimgrepene. Hun treffer igjen i «Synde-bukken» ... Handlingen virker oppdatert og aktuell, det er spennende, men samtidig litt trist når familiehemmeligheter avdekkes»

 
Trude Ånnevik, Hamar Arbeiderblad

Til toppen

Om forfatter

Sofie Sarenbrant (1978) har skrevet elleve kriminalromaner. Den svenske forfatteren som debuterte som forfatter i Sverige i 2010, har hatt stor framgang de seneste årene og ble kåret til Årets krimforfatter i Sverige i 2019 og i 2020. Bøkene er solgt til 15 land og har solgt over 3 millioner eksemplarer. Forfatteren bor i Bromma i Stockholm med mann og to barn. Visning, Avdeling 73 og Tiggeren er utgitt på norsk. Våren 2021 lanseres Syndebukken, den sjette boken i serien om politietterforsker Emma Sköld. I tillegg utgis bok 1 og 2 i serien, Hvil i fred og Andre åndedrag, i pocket.

Følg også med på Krimfestivalen.no

Bøker i serien