Strikk i dine farger (Innbundet)

Forfatter:

, og

Strikk i dine farger er boka du trenger for å kunne strikke din helt egen basisgarderobe, i riktig form og riktig farge til akkurat DEG.

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 216
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202595234
Kategori: Quiz og hobbybøker
Omtale Strikk i dine farger

Strikk deg en fargerik garderobe!
Dette er den eneste strikkeboken du trenger for å bygge opp en garderobe med strikkede plagg. Her vil du raskt finne favorittplaggene dine som du alltid vil kle. Bokens syv kapseloppskrifter kan du variere i det uendelige, etter fasongen og fargene du kler og liker. Boken forteller deg hvilke farger som passer til deg, hvordan du kombinerer dem i samme antrekk og hva fargene kommuniserer.

Pickles-gründerne Heidi Grønvold og Anna Enge og fargeekspert Dagny Thurmann-Moe, eier av Dagny Fargestudio, har sammen laget denne boken. De har engasjert 30 strikkere fra hele Norge og fargesatt og tilpasset kapseloppskriftene til hver av dem. De er alle presentert i boken. Bli inspirert, bli med! #strikkidinefarger

Til toppen

Om forfatter
Anna Enge er designer, gründer og eier av garnmerket og -butikken Pickles som hun driver sammen med Heidi Grønvold.
Heidi Grønvold er designer, gründer og eier av garnmerket og -butikken Pickles som hun driver sammen med Anna Enge.

Fargeekspert Dagny Thurmann-Moe driver Dagny Fargestudio hvor hun jobber med farge- og trendforcasting, foredrag og farge- og konseptutvikling for forskjellige merkevarer.