Strikk din egen basisgarderobe (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 176
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202720421
Kategori: Strikking og håndarbeid
Omtale Strikk din egen basisgarderobe

I Strikk din egen basisgarderobe lærer du å strikke plaggene du aldri går lei av. Her får du oppskriften på høyt elskede basisplagg, deilig strikk fra innerst til ytterst, tidløse designperler og rå fashionstrikk. Med andre ord alt du trenger til basisgarderoben – året rundt!

Forfatter Camilla Dingsøyr er en av Norges mest populære strikkedesignere og -influensere, og står bak strikkemerket Lôkal Oslo og den populære instakontoen @lokaloslo. Hun designer enkle, delikate og klassiske plagg, gjerne med en tvist – og hun har flere ganger skapt nye, store trendplagg i den norske strikkefloraen. "Elegant, framoverlent og bærekraftig" beskriver Camillas visjon for Strikk din egen basisgarderobe, som er proppfull av både ny og klassisk strikkedesign som du vil ha glede av i mange år – og kanskje til og med gi videre til neste generasjon.

  • En annerledes strikkebok med basisplagg du aldri går lei av
  • Delikate basisplagg fra innerst til ytterst, klassiske designperler og unik fashionstrikk
  • Strikkeoppskrifter for alle nivåer og anledninger fra en av Norges mest populære strikkedesignere

Til toppen

Flere bøker av Kjersti Kvam og Camilla Dingsøyr:

Om forfatter

Kjersti Kvam (47) er journalist og forfatter med 25 års fartstid fra magasinbransjen, i både leder- og redaksjonelle stillinger. De siste årene har hun skrevet bøkene «Shirog – jenta jeg en gang var», «50 under fullmånen», og nå senest «Bedre kjent-boka», ved siden av oppdrag som bokredaktør for ulike sakprosautgivelser.

For tiden er hun programleder for den psykologiske samtalepodcasten «Summa Summarum».

Camilla Dingsøyr er en av Norges mest populære strikkedesignere og -influensere, og står bak strikkemerket Lôkal Oslo og instakontoen @lokaloslo. Hun designer enkle, delikate og klassiske plagg, gjerne med en tvist – og hun har flere ganger skapt nye, store trendplagg i den norske strikkefloraen.