Spør Vera (Innbundet)

Forfatter:

Vera Micaelsen gir barna svar på det de lurer på, men ikke tør å spørre deg om: Hvorfor kiler det i magen når jeg er forelska? Hvordan kan jeg krangle mindre med broren min? Kan et kjedelig fag bli morsomt?

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 136
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202596330
Kategori: Fakta for barn
Alder: 6 - 12
Omtale Spør Vera

Endelig er Aftenposten juniors spalte Spør Vera å finne mellom to permer!

Hvorfor får jeg energi av å ta på fotballsko? Går det an å like et fag man hater? Hva gjør jeg hvis vennene mine ikke tilgir meg? Hvordan skal jeg slutte å tenke på skumle nyheter?
I en årrekke har norske barn stilt Vera Micaelsen spørsmål spørsmål om viktige ting i livet. Denne boka er ei samling av de gode spørsmålene og de kloke svarene fra Aftenposten juniors spalte «Spør Vera». Vi håper boka kan være til hjelp når du ikke vet hva du skal gjøre. For det finnes alltid hjelp å få bare du spør!

Til toppen

Andre utgaver

Spør Vera
Bokmål Ebok 2018
Om forfatter
Vera Micaelsen (f. 1974 - d 2018) har gjennom tiår vært en tydelig stemme i offentligheten og det er spesielt rollen som barnets talsperson hun har gjort seg bemerket. Gjennom sitt virke som forfatter, programleder i tv og radio og skribent, har hun tatt viktige spørsmål som angår barn og ungdom. Helt siden oppstarten av Aftenposten jr. i 2012 og har Vera hatt spalten "Spør Vera", hvor barn har stilt spørsmål om vanskelige, flaue og forundelige ting. Barnas gode spørsmål og Veras kloke svar kom høsten 2018 ut i bokform. "Spør Vera" ble Vera Micaelsens siste bokutgivelse.