Sov smartere (Innbundet)

Få bedre søvn og mer energi

Forfatter:

Mette-Cathrine Jahr (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 296
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sleep Smarter
Oversatt av: Jahr, Mette-Cathrine
ISBN/EAN: 9788202530877
Kategori: Helse
Omtale Sov smartere

21 viktige råd for bedre søvn og mer energi

Søvnkvaliteten og livskvaliteten din går hånd i hånd. Det å lære deg å sove smartere og bedre er noe av det mest verdifulle du noen gang kommer til å gjøre. Shawn Stevenson forteller deg hvordan du kan få netter med fantastisk søvn, og dager med god helse og mer energi.

Utfordringen for mange er at dagene raser av gårde, og resultatet kan bli kronisk mangel på søvn. Konsekvensene av søvnmangel er omfattende, blant annet sviktende immunsystem, diabetes, fedme og manglende energi. For at du skal kunne snu den uheldige utviklingen, vil du i denne boken få 21 effektive råd for hvordan du endrer søvnmønsteret ditt. I tillegg inneholder boken en 14-dagersplan, en søvndagbok, og bruk den sammen med rådene. Du kommer sannsynligvis til å oppleve at huden blir sunnere, vekten stabiliserer seg eller går ned og immunsystemet ditt bedres betraktelig i løpet av 14 effektive dager. For søvn er selve nøkkelen til et sunnere liv.

Til toppen

Andre utgaver

Sov godt, lev bedre
Bokmål Heftet 2018
Sov godt, lev bedre
Bokmål Ebok 2018
Om forfatter
Shawn Stevenson er en bestselgende forfatter og grunnlegger av The Model Health Show, en helsepodcast med over fem millioner nedlastinger årlig. Han har studert økonomi, biologi og kinesiologi ved University of Missouri, St. Louise.