Søppelplasten i havet (Innbundet)

Forfatter:

og

Hold Norge rent inviterer til nasjonal ryddedugnad 11.-19. september. I den anledningen får du nå Søppelplasten i havet til halv pris. 

BLI MED Å RYDD, HOLD NORGE RENT!

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 56
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202523671
Kategori: Fakta for barn
Alder: 6 - 14
Omtale Søppelplasten i havet

Søppelplasten i havet skildrer hvordan havet, sjøfuglenes matfat, er i ferd med å bli en søppeldynge. Når forskere undersøker døde havhester som skylles opp på strendene, finner de plast i magene deres. Slik varsler fuglene om at det er altfor mye plastsøppel i sjøen. Heldigvis kan vi sammen og hver for oss hjelpe havhesten og de andre sjøfuglene, og rundt om i verden har mange allerede tenkt ut smarte oppfinnelser og løsninger.

Til toppen

Andre utgaver

Søppelplasten i havet
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Kirsti Blom og Geir Wing Gabrielsen:

Anmeldelser Søppelplasten i havet

"Dette er en viktigbok for oss og kommende generasjoner. [...] Samarbeidet mellomforfatter Kirsti Blom og forsker Geir WingGabrielsen har resultert i en fl ott informativbok for barn og unge. Boken kan fi nt benyttesi skolen som supplement til lærebøker."

Drammensbiblioteket anbefaler, Byavisa Drammen

Til toppen

Om forfatter

Kirsti Blom er først og fremst skjønnlitterær forfatter, men skriver også faktabøker for barn. Blant annet Polarserien med flotte fargefotografier. Blom har skrevet 10 bøker om dyrelivet i Arktis. Isbjørnen ble nominert til Brageprisen 2007.