Sommerfugløya (Heftet)

Serie: Stjerne 

Forfatter:

Miriam Claire Lane (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 448
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Die Schmetterlingsinsel
Oversatt av: Lane, Miriam Claire
Serie: Stjerne
ISBN/EAN: 9788202508890
Kategori: Underholdningsromaner
Omtale Sommerfugløya

Et gammelt gods, et brev fra fortiden, en hemmelighet på den andre siden av jorden.

Diana Wagenbachs ekteskap ligger i grus når hun plutselig må ta seg av sin kjære, engelske tantes dødsbo. Som en siste hilsen til Diana har tanten bedt henne kaste lys over en godt bevart familiehemmelighet. Diana følger sporene tanten har etterlatt henne i praktfulle Tremayne House, og oppdager hittil ukjente ting om sine forfedre.

Sporene fra fortiden tar henne helt til den andre siden av kloden og til et eksotisk landskap på Sri Lanka. Der finner hun en bittersøt spådom som forandret familiens skjebne for alltid, en forbudt kjærlighet som aldri tok slutt, og sin egen skjebne …

Til toppen

Andre utgaver

Sommerfugløya
Bokmål Ebok 2015
Sommerfugløya
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016

Flere bøker av Corina Bomann:

Anmeldelser Sommerfugløya

«Forfatteren har en enestående evne til å skrive slik at vi føler at vi er der. Boken lukter og smaker, og er full av leselykke!»

Liv Gade, Familien

Til toppen

Om forfatter

Corina Bomann er født i 1974, og bor i Berlin. Hun utdannet seg til tannlegeassistent, men den livlige fantasien og forkjærligheten hennes for historier var for sterk, så hun ga etter for lidenskapen hun har for skriving og er i dag en fremgangsrik, bestselgende forfatter.

Hun har skrevet en rekke romaner for voksne, i tillegg til mange ungdomsbøker. Hennes første bok på norsk var Sommerfugløya (2014), etterfulgt av Måneskinnshagen (2016) og En eventyrlig julereise (2016). Våren 2017 utgis Sjasminsøstrene. Bøkene til Corina Bomann oversettes til stadig flere språk.

Bøker i serien