Sofie og Jakob reiser til London (Innbundet)

Forfatter:

Millis Sarri (Illustratør) Anette Garpestad (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 40
Illustratør: Sarri, Millis
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sofi och Jakob reser till London
Oversatt av: Garpestad, Anette
ISBN/EAN: 9788202601508
Kategori: Fakta for barn , Høytlesning , Bildebøker , Les - lek - lær og Lese selv
Alder: 4 - 7
Omtale Sofie og Jakob reiser til London

Sofie & Jakob reiser til London er den første boken i en serie herlige reisefortellinger for hele familien, og spesielt for målgruppen 3 til 7 år. Boken inneholder både lærerike fakta om severdighetene og en oppdagelsesreise i Englands hovedstad London.

Det er midt på natten når Jakob plutselig våkner. Det er helt mørkt ute, og i leiligheten sover alle dypt. Om bare noen timer skal han reise til London for første gang, sammen med lillesøster Sofie og tante Lollo. Jakob har reisefeber, og Sofie bare bøller. Men vel ute på flyplassen tar spenningen over og eventyret kan begynne. I London får de kjøre dobbeltdekker, spise fish and chips og oppdage både Big Ben, London Eye, The Tower og Buckingham Palace. Men hjelp! Hvor har Lammi, favorittkosedyret til Jakob, blitt av? Bli med på reisen og hjelp Jakob med å finne igjen Lammi.

Millis Sarri er illustratør, grafisk designer og forfatter, og hun har illustrert en rekke bildebøker.

Lovisa de Geer er en av Sveriges ledende reiseeksperter, og hun skriver for en rekke kjente aviser og magasiner. Hun driver også reisebyrå og har en reisenettside. Med drøyt 200 reisedager i året har hun mengder med reisetips fra alle hjørner av kloden å by på.

Til toppen

Om forfatter
Lovisa de Geer er en av Sveriges ledende reiseeksperter, og hun skriver for en rekke kjente aviser og magasiner. Hun driver også reisebyrå og har en reisenettside. Med drøyt 200 reisedager i året har hun mengder med reisetips fra alle hjørner av kloden å by på. Les mer på worldcitizen.se.