Snushanen Hilmar: Mordet i hønsegården (Innbundet)

Forfatter:

og

Regine Toften Holst (Illustratør)

Morsom og spennnende dyrekrim-noir, Hilmar fremstår som en blanding av Dick Tracy og Phillip Marlowe - men for barn!

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 102
Illustratør: Holst, Regine Toften
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202598600
Kategori: Høytlesning og Romaner for barn
Alder: 9 - 12
Omtale Snushanen Hilmar: Mordet i hønsegården

Morsom og spennnende dyrekrim-noir for barn!

Hilmar er en gammel kamphane og sliten privatdetektiv. Han skylder forbrytergjengen Raptor en mengde gryn, og det er ikke trygt for ham i Birdietown.

Hans gamle venn Mike kommer ham til unnsetning - med et detektivoppdrag. Noen har drept hanen Gregory, og Hilmar påtar seg å etterforske drapet. Men hvem kan ha drept den gamle hanen med kaldt blod? Er det unghønene Agda og Magda? Reven? Eller kanskje grisene? Eller kan det være MC-gjengen, Outclaws, som har slått seg ned ved tjernet?

Spiro hjelper til, men har en snushane og en småspurv noe å stille opp med mot en gjeng hardkokte skurker?

Regine Toften Holst har illustrert boka.

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Tore Aurstad og Carina Westberg:

Om forfatter

Tore Aurstad er født i 1972 i Odda, men har vokst opp i Aurskog på Romerike og er nå bosatt i Oslo. Han skriver bøker for både barn, ungdom og voksne, og jobber også som oversetter. Aurstad ble nominert til Kultur- og kirkedepartementets oversetterpris for barne- og ungdomslitteratur 2006 for sin oversettelse av John Boynes Gutten i den stripete pyjamasen. I 2016 ble krimboka Nattevandreren nominert til Rivertonprisen.

Carina Westberg (f. 1972) er oppvokst på Kjeller, men bor i Oslo. Hun bokdebuterte i 2004 med Trettenkloa, første bok i serien om Absalom og Miranda, skrevet sammen med Tore Aurstad. Så langt har forfatterskapet vært preget av en forkjærlighet for grøss, spenning og mysterier. Ved siden av skrivingen jobber hun som oversetter.