Snarveien 8 B (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 64
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202286477
Kategori: Bildebøker
Omtale Snarveien 8 B

Evert fryser og prøver å finne seg et hjem for vinteren. I Snarveien 8 B er det mange leiligheter og en av dem må vel ha plass til en liten edderkopp. Men Evert får seg mange overraskelser på veien. Bli med og se hva som skjer!

Til toppen

Anmeldelser Snarveien 8 B

"Rikt og levende (...) Fiske viser at hun har en egen evne til å skildre en hel verden fra enkle utgangspunkt."

Mode Steinkjer, Dagsavisen

"«Snarveien 8 b» bygger på en kostelig idé og er gjennomsyret av boblende fantasi. Dette er en sann gavepakke i enhver barnefamilie. Det er vanskelig å komme utenom Anna Fiskes verden hvis en skal forholde seg til skandinavisk bildeboklitteratur."

Per Ivar Henriksbø, Gudbrandsdølen Dagningen

Til toppen

Om forfatter

Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina.

Hennes bok Hvordan lager man en baby? (2019) fikk stor oppmerksomhet og har solgt i mange opplag. Myldrebøkene i hallo-serien har også slått stort an hos barn.