Smilefjes. Tommel opp. Regnbue. (Innbundet)

Serie:  380

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 152
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 380
ISBN/EAN: 9788282883016
Kategori: Romaner
Omtale Smilefjes. Tommel opp. Regnbue.

Ivana vil bli skuespiller men kommer ikke inn på Teaterhøgskolen. Kaja er forlovet med en utro mann (Jostein). Hun tar kontakt med Ivana og foreslår følgende – at hun på et eller annet vis blir venn med elskerinnen (Sunniva) og får henne til å avslutte affæren hun har med Jostein: Du kan begynne med å bli medlem på samme treningssenter som Sunniva og ta det derfra. Du vil få godt betalt. Erfaringen vil dessuten gjøre deg til en mye bedre skuespiller og du vil garantert komme inn på Teaterhøgskolen i neste runde. Du har 12 måneder på deg. Hva sier du?

Vennskap er som garderober. Noen er solide, med dempet belysning og stilig interiør. Varmekabler på gulvene. Velgjørende såpe i dispenserne. Andre er bygget med billig materiale og har lamper som fremhever dine verste trekk.

Til toppen

Andre utgaver

Smilefjes. Tommel opp. Regnbue.
Bokmål Ebok 2019
Smilefjes
Bokmål Heftet 2019
Smilefjes. Tommel opp. Regnbue.
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Victoria Durnak:

Anmeldelser Smilefjes. Tommel opp. Regnbue.

"Tommel opp! (…) Victoria Durnak viser at smilefjes og tenkning ikke utelukker hverandre. (…) Det første som slo meg med boka, var hvor gøy den var å lese – en ofte undervurdert egenskap ved litteraturen. Spionplottet er tullete, men nettopp derfor så bra: Der mange romaner med unge, retningsløse mennesker i hovedrollen selv blir apatiske og giddalause, tar Durnak sats og trekker leseren med i leken."

Carline Tromp, Klassekampen

"Sjarmerende feelgood om utroskap, vennskap og gruppetrening (…) underholdende og lettlest, og morsom."

Gerd Elin Stava Sandve, Dagsavisen

"Du sitter igjen med smilefjes etter å ha lest Victoria Durnaks lekne skildring av ekte vennskap på falske premisser. (...) Durnak er spesielt god når hun skildrer sårbarheten i det å nærme seg hverandre IRL i en tid der personligheten vår ligger åpent tilgjengelig på Instagram og svarene søkes via Google — enten det er gode råd mot stølhet, hvordan du blir en god skuespiller eller hvordan du blir venn med en du hater. Der man aldri kan vite sikkert hvem som egentlig overvåker hvem, et grep som kommer til å få deg til å kikke deg en ekstra gang over skulderen neste gang du går ut døra. Smilefjes. Tommel opp. Regnbue. gir en morsom og gjenkjennelig beskrivelse av samtidens små absurditeter."

Håvard Røsæg, NRK.no

Til toppen

Om forfatter

Victoria Durnak (f. 1989) debuterte i 2010 med diktsamlinga Stockholm
sier
. Hun har siden gitt ut flere diktsamlinger og kritikerroste romaner.

Bøker i serien