Småbarnsuppe (Innbundet)

Forfatter:

Bjørn Ousland (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 48
Illustratør: Ousland, Bjørn
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202485153
Kategori: Bildebøker
Alder: 5 - 9
Omtale Småbarnsuppe

NOMINERT TIL KRITIKERPRISEN FOR BESTE BARNE- OG UNGDOMSBOK 2015

Skumle ting har begynt å skje på nettene. Små barn forsvinner sporløst og foreldrene blir livredde og passer ekstra godt på når de sier god natt. Denne kvelden flyr truende figurer inn på et barnerom. Mens søsteren blir puttet i en sekk, klarer småen å lure seg ned i en lomme. Og så bærer det avgårde på en sopelime rett inn i hekseberget. Kan en liten gutt alene redde alle barna fra å bli småbarnsuppe?

Til toppen

Andre utgaver

Småbarnsuppe
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018

Flere bøker av Bjørn Ousland:

Anmeldelser Småbarnsuppe

Det gnistrer av Bjørn Ouslands skrekkhistorie Småbarnsuppe

"Bildebok som passer godt for litt større barn - og gjerne som høytlesing for de litt mindre. Usedvanlig energisk og fargesprakende fortelling, nesten i skumleste laget for de aller minste. Små barn forsvinner fra sengene sine om natten. De er fanget i en hule i fjellet, der hekser og trollmenn skal koke den ettertraktede småbarnsuppen sin. Kan barna klare å rømme? Ousland bruker elementer fra tegneserier med små ruter, panorering og zooming, streken er nærmest grotesk og fargene glødende. Det vrimler av detaljer på hvert oppslag. Og nei, du trenger ikke være redd for at det ikke går bra til slutt."

Anne Cathrine Straume, nrk.no

Til toppen

Om forfatter

Bjørn Ousland er født i 1959 i Oslo, men vokste opp og bor nå på Nesodden. Han er utdannet som tegneserieskaper i USA, og har mottatt flere priser for sine tegneserier og barnebokillustrasjoner.

Tegneseriene hans er utgitt i USA, Danmark, Sverige og Finland. Ousland er innkjøpt av Nasjonalbiblioteket, og har hatt flere separatutstillinger.