Små og store ting som du kan lage selv (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2009
Antall sider: 64
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202296032
Kategori: Fakta for barn
Omtale Små og store ting som du kan lage selv

Vet du at du kan lage små høner av appelsinsteiner, eller bruke mammas fotballsko hvis du vil lage gavepapir? Har du klippet frisyre på et egg, eller tegnet med tommelen?
Avispapir kan bli til dyr og du kan tegne din egen pute!

I denne boken får du tips og ideer til små og store ting du kan lage ved hjelp av det du har hjemme, eller som du finner ute i naturen.

Til toppen

Anmeldelser Små og store ting som du kan lage selv

Lukkeleg den som kan fingerhekling!

”Som ei god kokebok: leseverdig sjølv om du ikkje lagar ein einaste rett (…) Alt er heimelaga og gjennomprøvd, formidla av eit hjarte som bankar for barns glede ved å laga ting sjølve.”

Ingeborg Mjør, Dag og Tid

Ting med personlighet

"Enkle tips formidlet med skaperglød (...) Leseren lærer å sette pris på ting som har sin egen personlighet og ikke er ferdigproduserte (...) en tiltrekkende måte å verdsette ting på."

Kristine Isaksen, Bergens Tidende

Til toppen

Om forfatter

Anna Fiske (f. 1964 i Sverige) er forfatter, illustratør og tegneserieskaper, bosatt i Oslo. Hun står bak en rekke bildebøker og tegneserier, både med egne tekster, og som illustratør for andre forfattere. Lekne, særegne strektegninger og kreativ nyskapning har gitt henne flere høythengende priser og utmerkelser, og flere av bøkene hennes gjør suksess i utlandet, blant annet i Kina.

Hennes bok Hvordan lager man en baby? (2019) fikk stor oppmerksomhet og har solgt i mange opplag. Myldrebøkene i hallo-serien har også slått stort an hos barn.