Skilsmissehelter (Innbundet)

Til deg som har skilte foreldre

Forfatter:

og

Kine Yvonne Kjær (Illustratør)

Hvert år opplever over 20 000 barn at foreldrene flytter fra hverandre, og det er ofte vondt og vanskelig å forholde seg til. Boka Skilsmissehelter er til små helter som flytter mellom to hjem. Nettsiden Skilsmissehelter er til deg, som skilt forelder. Med noen råd og vink vi håper kan være til hjelp.

Les også«Skilsmissehelter» vil få barn til å føle seg sett og hørt i foreldrenes skilsmisse

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 216
Illustratør: Kjær, Kine Yvonne
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202683450
Kategori: Fakta for barn
Alder: 9 - 12
Omtale Skilsmissehelter

Skilsmissehelter er en banebrytende bok for barn og unge, og en veiviser for alle som trenger informasjon om hvor det er hjelp å få, og om hvilke rettigheter barn har når foreldrene deres skiller seg.

Hvert år opplever over 20 000 norske barn at foreldrene deres går fra hverandre. Skilsmissehelter er skrevet til dem som har opplevd dette, eller som kjenner noen som har det.

Gjennom fem sanne historier fra fiktive barn, ekspertråd fra kompetente fagfolk og et barnepanel bestående av barn og unge av skilte foreldre, får leseren i tillegg til veiledning forhåpentligvis også troen på at ting blir bedre.

Nettsiden Skilsmissehelter.com er til deg, som skilt forelder. Med noen råd og vink vi håper kan være til hjelp.

Til toppen

Andre utgaver

Skilsmissehelter
Bokmål Ebok 2021
Om forfatter

Trude Trønnes Eidsvold (f. 1974) jobber som barneadvokat. Hun har tidligere vært journalist i dagspressen og hun har også vært fast spaltist i Tønsberg blad. Hun har tidligere utgitt boken Jeg rekker opp hånden for deg. Når storebror har Downs syndrom. Skilsmissehelter er hennes første sakprosa-utgivelse rettet mot barn og unge. Både som advokat og i det hun skriver som forfatter er hun opptatt av å gi stemme til dem som trenger det og av å belyse viktige tema.

Rosa von Krogh er designer, antropolog og kreativ skibent. Hun satt i 2020 i juryen i Brageprisens Åpen Klasse. Skilsmissehelter er hennes første bokutgivelse.