Skillebekk surdeig med enkle oppskrifter og flotte mønstre (Innbundet)

Forfatter:

Martine Sletmoen bor på Skillebekk i Oslo, hvor hun deler tips og triks til surdeigsbaking gjennom instagramkontoen Skillebekk Surdeig

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 248
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202699536
Kategori: Kokebøker
Omtale Skillebekk surdeig med enkle oppskrifter og flotte mønstre

Skillebekk surdeig er en inspirerende og nydelig illustrert bok om hvordan du med både tradisjonelle og enkle teknikker kan bake den deiligste surdeigsbakst. Her er oppskrifter på tradisjonelle brød, festbrød, småbrød, eltefrie brød, pizza, søtbakst og snacks av surdeig. I tillegg får du trinn-for-trinn-instruksjoner om hvordan du kan lage de mest fantastiske mønstre på baksten din, for i tillegg til sin enkle framgangsmåte, er det vakker dekor Skillebekk surdeig er spesielt kjent for. Her får du virkelig gode ideer til hvordan du kan lage individuelle og personlige brød.

Martine Myhrum Sletmoen bor på Skillebekk i Oslo, hvor hun deler tips og triks til surdeigsbaking gjennom instagramkontoen Skillebekk surdeig. Hun får daglig meldinger fra hele landet fra folk som har forsøkt å komme i gang med surdeigsbaking, men ikke fått det helt til før de fulgte hennes enkle veiledning. Martine har egen serie på Matkanalen, Surdeigsskolen. Hun er utdannet maskiningeniør og jobber i forsvarsindustrien.

Til toppen

Om forfatter

Martine Sletmoen bor på Skillebekk i Oslo, hvor hun deler tips og triks til surdeigsbaking gjennom instagramkontoen Skillebekk Surdeig. Gjennom sosiale medier opplever hun massiv interesse fra følgere fra hele landet, og hun får daglig meldinger fra folk som har forsøkt å komme i gang med surdeig, men ikke fått det helt til før de har fulgt hennes enkle veiledning. Martine har også en egen serie på Matkanalen, Surdeigsskolen. Martine er utdannet maskiningeniør og jobber til daglig for FLIR med å utvikle observasjonsdroner for forsvaret.