Skappelglede (Innbundet)

Spinnvill strikk i myk norsk ull

Forfatter:

Bli med inn i det vakre, lekne Skappeluniverset og la deg inspirere av høstens herligste strikkebok.

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 256
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202759858
Kategori: Strikking og håndarbeid
Omtale Skappelglede

Hele Norges strikkedronning Dorthe Skappel er endelig tilbake med ny og uimotståelig strikkebok!

I Skappelglede – spinnvill strikk i myk norsk ull får du store doser inspirasjon og flust av nye favoritter å velge mellom. Plaggene strikkes i herlige farger og i bærekraftig, myk norsk ull. Samtlige mønstre har den lille, velkjente «Skappel-twisten» som har gjort Dorthes strikk til høyt elskede plagg for kvinner i alle aldre.

Oppskriftene i Skappelglede har enkle og tydelige beskrivelser, og passer for både nybegynnere og viderekomne. Her får du både lettstrikket og mer utfordrende design – alt etter hva slags strikkeprosjekt du har lyst til å sette i gang med. Bli med inn i det vakre, lekne Skappeluniverset og la deg inspirere av høstens herligste strikkebok. Vi lover timevis med strikkeglede i de tusen hjem.

  • Endelig ny strikkebok med herlige plagg fra hele Norges strikkedronning.
  • Alt strikkes i bærekraftig og myk norsk ull.
  • Oppskriftene består av alt fra enkelt og lettstrikket til mer utfordrende design for viderekomne, med inspirerende bilder og enkle beskrivelser av alle plagg.

Til toppen

Om forfatter

Dorthe Skappel er populær programleder og kjent for å lede underholdningsmagasinet God kveld Norge og TV-prisutdelingen, Gullruten – og for sin deltakelse i Farmen. Hun er levende opptatt av strikking og strikkedesign og har stor suksess med egne oppskrifter. Hun ønsker å formidle at det ikke er vanskelig å strikke og at alle kan føle på gleden ved å ha en selvstrikket genser. Skappel har skrevet fire bøker: Skappelstrikk (2014), Mer Skappelstrikk (2015), Klart du kan - Skappelstrikk (2016) og Skappelglede (2022).