Sitteunderlag (Innbundet)

Hekle, tove, filte

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 104
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202488550
Kategori: Strikking og håndarbeid og Quiz og hobbybøker
Omtale Sitteunderlag

Hekle morsomme og fargerike sitteunderlag til å legge på krakker og stoler, eller pakke ned i sekken når du er ute på tur. Sitteunderlagene hekler du i ull og tover, før du dekorerer dem med nålefiltede motiver. Teknikkene er raske og enkle lære og motivene spenner fra lette geometriske former, perfekte for deg som er nybegynner, til mer avanserte bilder med spennende skyggeeffekter og lag på lag med farger.

I boken finner du 50 inspirerende prosjekter og en egen teknikkdel med bilder og beskrivelser av både hekling og nålefilting. Det er tre enkle grunnoppskrifter på heklede og tovede sitteunderlag, og motivene på hvert enkelt underlag er beskrevet steg for steg. Følg oppskriftene til punkt og prikke, eller la deg inspirere til å kombinere farger og motiver på nye måter. Foran og bak i boken finner du to store mønsterark hvor alle motivene er gjengitt i full størrelse, slik at du enkelt kan lage dine egne maler, dersom du ikke vil filte på frihånd.

Til toppen

Om forfatter
Håndarbeid har alltid vært en del av Ann-Heidruns liv, helt siden hun strikket sin første oransje lapp på mormorens kjøkken. Til daglig jobber hun med regnskap og lønn, men på fritiden får hun utløp for kreativteten ved å skrive dikt og lage og dekorere sitteunderlag. Sitteunderlag – Hekle, tove, filte, er hennes første bok på Cappelen Damm.