Sirkus Pepperonini og hønsekanonen (Innbundet)

Forfatter:

Camilla Victoria Storm (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 88
Illustratør: Storm, Camilla Victoria
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202693046
Kategori: Høytlesning
Alder: 6 - 9
Omtale Sirkus Pepperonini og hønsekanonen

Morsom og helsprø høytlesningsbok for deg som liker Den kjempestore pæra!

Møt sirkusdirektør Pål-O Pepperonini og hans fabelaktige høner! Hønene sier ikke et eneste ord: de klukker, og det er kun Pepperonini som forstår hva de sier. Hønene kokkelerer, selger billetter, rigger sirkustelt, syr kostymer, henger opp plakater, utfører halsbrekkende kunster i manesjen, selger popcorn, og spiller poker når publikum har gått for dagen.

Hvert år rigger Pepperonini og hønene i stand et nytt og enda mer fantastisk nummer, alt for å bli Årets sirkusdirektør og få midtsideoppslaget i sirkusdirektørenes eget magasin, Floss & Tights. Pepperonini har nemlig vært nominert 9 år på rad, men har aldri vunnet prisen. I år har han fått spesialbygget en splitter ny hønsekanon, men så dukker det opp en mystisk eske med post...

Sirkus Pepperonini og hønsekanonen er perfekt for barn fra 5 år og oppover, og passer både som høytlesning og for de som kan lese selv. Boka skildrer hvordan det gikk med karakteren Pål i sangen "Pål sine høner", og er underholdende for hele familien!

Til toppen

Andre utgaver

Om forfatter

Camilla Victoria Storm er designer, illustratør og forfatter, og driver firmaet Apestreker AS. Camilla debuterer med Sirkus Pepperonini og hønsekanonen.