Sirkus Pepperonini og hønsekanonen (Innbundet)

Forfatter:

Camilla Victoria Storm (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 88
Illustratør: Storm, Camilla Victoria
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202693046
Kategori: Høytlesning
Alder: 6 - 9
Omtale Sirkus Pepperonini og hønsekanonen

Morsom og helsprø høytlesningsbok for deg som liker Den kjempestore pæra!

Møt sirkusdirektør Pål-O Pepperonini og hans fabelaktige høner! Hønene sier ikke et eneste ord: de klukker, og det er kun Pepperonini som forstår hva de sier. Hønene kokkelerer, selger billetter, rigger sirkustelt, syr kostymer, henger opp plakater, utfører halsbrekkende kunster i manesjen, selger popcorn, og spiller poker når publikum har gått for dagen.

Hvert år rigger Pepperonini og hønene i stand et nytt og enda mer fantastisk nummer, alt for å bli Årets sirkusdirektør og få midtsideoppslaget i sirkusdirektørenes eget magasin, Floss & Tights. Pepperonini har nemlig vært nominert 9 år på rad, men har aldri vunnet prisen. I år har han fått spesialbygget en splitter ny hønsekanon, men så dukker det opp en mystisk eske med post...

Sirkus Pepperonini og hønsekanonen er perfekt for barn fra 5 år og oppover, og passer både som høytlesning og for de som kan lese selv. Boka skildrer hvordan det gikk med karakteren Pål i sangen "Pål sine høner", og er underholdende for hele familien!

Til toppen

Andre utgaver

Sirkus Pepperonini og hønsekanonen
Bokmål Ebok 2021
Sirkus Pepperonini og hønsekanonen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2021
Anmeldelser Sirkus Pepperonini og hønsekanonen

Hjem til mor 26.10.2021


" ... illustrasjonene myldrer (...) av egg og høner i fri dressur. Her er det nok å se og peke på for små øyne mens den voksne leser høyt."

" ... Sirkus Pepperonini & hønsekanonen egner seg aller best til høytlesning (...) underholdende på tvers av generasjoner."

"Bruken av utenlandske ord og fraser kan skape nysgjerrighet for språk hos barna som leser boken. Allerede fra starten krydres fortellingen med glade italienske gloser som «buono», «fantastico» og «eccelente». Betydningen av disse ordene blir mulig å ane da de inngår i en tydelig sammenheng. Barn og voksne kan garantert ha en festlig lesestund sammen. Timingen fungerer godt. Én av dem som plukker opp sjargongen til sirkusdirektøren er lille Petronella. Tullespråket anerkjennes av barnas representant i boken."

"Storm har både skrevet og illustrert boken, og elementene hennes snakker godt sammen."

Egon Låstad, Periskop

Til toppen

Om forfatter

Camilla Victoria Storm er designer, illustratør og forfatter, og driver firmaet Apestreker AS. Camilla debuterer med Sirkus Pepperonini og hønsekanonen.