Sensitive barn (Innbundet)

Det høysensitive barnet fra nyfødt til tenåring

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202590550
Kategori: Sjel, Kropp, Sinn og Foreldre og barn
Omtale Sensitive barn

I Sensitive barn av Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng følger vi barnet fra fødselen og frem til tenåring. Sensitive barn inneholder den nyeste forskningen og inkluderer bidragsytere som pedagoger og forskere. Temaene er illustrert gjennom personlige historier og opplevelser, og forfatterne gir råd om hvordan man kan bruke sitt unike karaktertrekk som en styrke.

Et eget kapittel er viet tenåringen, og handler blant annet om hvordan høysensitive ungdommer kan takle samfunnets press når det gjelder prestasjoner, kropp og utseende.

Til toppen

Arrangementer

Om forfatter
Elisabeth Nordeng (f. 1968) er utdannet skipsmekaniker, men endret retning og tok utdannelse innen energiarbeid. Hun bor i Oslo med tre av sine fire barn. Sammen med prinsesse Märtha Louise har hun grunnlagt firmaet Soulspring og holder inspirerende kurs, foredrag og seminarer om selvutvikling over hele verden. De har utgitt flere bøker sammen.


Prinsesse Märtha Louise (f. 1971) er utdannet fysioterapeut og rosenterapeut, har skrevet flere bøker, alene og i samarbeid med andre, og ledet en rekke TV-programmer. Hestesporten står henne nær, og hun har vært på landslaget i sprangridning i flere år. Hun bor i Lommedalen med sine tre barn. Sammen med Elisabeth Nordeng har hun grunnlagt firmaet Soulspring, og holder inspirerende kurs, foredrag og seminarer over hele verden. De har utgitt flere bøker sammen.