Samira og skjelettene (Innbundet)

Forfatter:

Camilla Kuhn (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 40
Illustratør: Kuhn, Camilla
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202419684
Kategori: Bildebøker
Alder: 3 - 6
Omtale Samira og skjelettene

Samira protesterer vilt, den dagen frøken forteller at alle har et skjelett på innsiden. "Ikke jeg!" protesterer Samira. Og ikke bestevenninna Frida, heller. Resten av dagen blir grusom. Tenk at Samira og alle andre rundt henne går rundt med skjelett på innsiden. Tanken er nesten ikke til å holde ut. Heldigvis vet mamma råd. Hun legger Samira på kjøkkenbordet, og finner frem både bøtte og verktøy. Nå må vel Samira bli fornøyd?

Leken, morsom og småskummel bildebok fra Camilla Kuhn.

Til toppen

Anmeldelser Samira og skjelettene

"Camilla Kuhn har skrevet, og illustrert, en bildebok med masse humor, som også er bittelitt skummel. Boken passer godt for barn opptil 10 år, og fungere også godt som høytlesing."

Barnebibliotekar Anne, Kragerø Blad Vestmar

"Herlig humoristisk bildebok."

Drammensbiblioteket anbefaler, Byavisa Drammen

"Kuhn har et herlig blikk på menneskene hun tegner [...] Kuhn kan kunsten med å forstørre opp, kjøre overdrevne nærbilder og uten blygsel kutte billedflaten. Resultatet er morsomme bilder der frøken er redusert til et par bukseben, for i neste bilde å fremstå som et slemt monster som ikke blir ferdig med å forelese om skjelettets fortreffelighet. Kuhns tegninger og tekst følger nærmest et barns fantasifulle tankegang; fullt frislipp på ulike innfall. En bok med boblende engasjement og temperatur."

Gunhild Eia Ryvarden, Numer

Til toppen

Om forfatter

Forfatter og illustratør Camilla Kuhn (f.1975) har laget mange spennende og morsomme bøker for barn. Kuhn vokste opp på Rykkinn og Bærums Verk. Hun studerte to år ved Oslo tegne- og maleskole og siden grafisk design ved Central Saint Martins College of Art and Design i London. Hun har særlig arbeidet med billedbøker og lettlestbøker. Bøkene er oversatt til en rekke språk.