PS: Jeg elsker deg-klubben (Heftet)

Forfatter:

Inger Sverreson Holmes (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 332
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Postscript
Oversatt av: Holmes, Inger Sverreson
ISBN/EAN: 9788202662288
Kategori: Romaner
Omtale PS: Jeg elsker deg-klubben

PS: Jeg elsker deg!-klubben er en bok om å leve et liv med mening stilt overfor sykdom, sorg og tap, men også om kjærlighet og lykke, om her og nå, og om fremtiden.

Det har gått sju år siden Gerry døde, og seks år siden Holly leste det siste brevet fra ham. Hun er stolt av at hun har greid å skape seg et nytt liv og er klar til å møte fremtiden. Så blir hun kontaktet av en gruppe som kaller seg PS: Jeg elsker deg-klubben, og Hollys trygge tilbærelse er plutselig ikke så trygg lenger. Klubben er inspirert av Gerrys brev, og nå ønsker medlemmene Hollys hjelp til å utforme en siste hilsen til sine kjære. Er det noe Holly vet, er det at hun ikke vil trekkes tilbake til den sorgen hun omsider har greid å legge bak seg. Men etter hvert forstår hun at det alltid er én ting til å si til den du elsker.

Romanen er en frittstående oppfølger til bestselgeren PS: Jeg elsker deg!

Til toppen

Andre utgaver

PS: jeg elsker deg!
Bokmål Heftet 2008
PS: jeg elsker deg!
Bokmål Ebok 2014
PS: jeg elsker deg!
Bokmål Nedlastbar lydbok 2016
PS: Jeg elsker deg-klubben
Bokmål Innbundet 2019
PS: Jeg elsker deg-klubben
Bokmål Ebok 2019
PS: Jeg elsker deg-klubben
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Om forfatter

Cecelia Ahern (f. 1981) brakdebuterte med PS: Jeg elsker deg! i 2004. PS: Jeg elsker deg! ble en umiddelbar publikumssuksess, og boken har blitt utgitt på over 40 språk. I 2007 ble den filmatisert med dobbelt Oscar-vinner Hilary Swank i hovedrollen. Cecelia er elsket verden over for sine muntre, varme og innsiktsfulle fortellinger for unge kvinner.

Cecelia bor i Dublin med sin mann og deres to barn. Hun er datter av tidligere statsminister i Irland, Bertie Ahern. Før hun slo gjennom som forfatter hadde hun en kort karriere som sanger i pop-gruppen Shimma som blant annet deltok i Eurovision Song Contest i år 2000.